Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglądają wasze związki po 2 latach bycia razem

Polecane posty

Gość gość

wiem ze 2 lata to jeszcze śmiesznie krótko, ale ja jestem bardzo zadowolona. Szczęśliwego nowego roku, żebyście non stop mieli uśmiech na gębie;-)

Gość gość
ponoc statystyki wskazuja 3 rok zwiazkow jako kryzysowy u mnie sie spelnilo malo co sie z mezem nie pozarzynalismy to byl ciezki rok ale wytrwalismy jestesmy razem juz 6 lat

Gość gość
juz 3? to szybko obnizyli te granice, pewnie dla tych wszytskich nowoczesnych zwiazkow, ktore trwaja max. 4-5 lat :P ja jestem ze starszego pokolenia, u nas sie mowilo, ze kryzys przychodzi po 7 latach, jak sie go przetrwa to spoko :P apewnie jeszcze starsze pokolenie mialo swoja granice po 15 czy 20 latach ;)

Gość sensinaticor
ja jestem ze swoim 5 lat ,jest wspaniale i wlasnie spodziewam sie dzieciatka

Pare miesiecy temu ogladalam reportaż o zwiazkach-nie 7 a wlasnie 3 rok zwiazku staje sie czesto tym gdy związki sie rozpadaja. Jestem z moim prawie 6 lat razem Po 2 latach nasz zwiazek kwitl. Po 2.5 byly zareczyny i dzis nadal swietnie sie dogadujemy.

Gość gość
po 4 latach kończy się miłość i zaczyna przyzwyczajenie. Jak znajdzie się ktoś lepszy to od razu ktoś odejdzie. Zwiazki dziś nie są trwałe

Gość gość
uśmiech na gębie non-stop - chyba jest to objaw jakiejś jednostki chorobowej.....

Gość gość
Ta, fentyloetyloamina, czyli pochodna amfetaminy. No, jeszcze naćpana jest, przez dwa lata nie zdążyła nabyć pełnej tolerancji. Jeszcze rok, dwa i w końcu przejrzy na oczy. Dajcie jej jeszcze pożyć złudzeniami na haju. W końcu zakochanie wyparuje, jak to w życiu...