Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królikov

zgodnie z tradycją chciałabym Wam moi mili złożyć serdeczne życzenia noworoczne

Polecane posty

Gość królikov

drogi kafeterianinie - życzę C**przede wszystkim więcej radości w swoim smutnym życiu, wiary w siebie, miłości dla bliźniego i częstszego spuszczania z krzyża :) kafeterianko - Tobie zaś więcej szacunku dla własnej osoby, uśmiechu na ustach, mniej zawiści i dużo wytrwałości, szczególnie w przestrzeganiu diet :) ­­ pozostałym, czyli bardzo wąskiemu gronu osób, życzę dużo sukcesów, poszerzania horyzontów, spełnienia marzeń i przede wszystkim dużo szczęścia :) ­­ ~z poważaniem - królik~ :classic_cool: 🖐️

Gość Felixus
pokażesz w końcu swoje tzytzcki , czy tylko białe kozaczki na zakupach w ciucholandzie ?

Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę Wam wszystkim szczęścia w całym życiu, cudownej drugiej połówki, spokoju ducha, powodzenia w życiu, zdrowia i miłości. V. B. :)🖐️

Gość gość
Dzięki kochani! Wam również.

Gość gość
To miło z Twojej strony. Dziękujemy

Dziękuję, mili użytkownicy! Wyrazy uznania zwłaszcza dla zwierzątka, które, nie tracąc wiary, dzielnie trzyma się pięknej tradycji. Ze swojej strony też oczywiście życzę Wam i całej kafeteryjnej społeczności noworocznego wszystkiego najlepszego, zwłaszcza zdrowia, bilansu życiowego coraz bardziej na plus i trwałego poczucia harmonii :) W tym także osobowości silniejszej od diabelskości tego portalu :classic_cool:

Gość gość
Wzajemnie i dziękuję :-)

Gość wszyscy nade mną
Przegraliście życie :classic_cool:

Gość wszyscy nade mną
wygrałam, bo przesiedziałam sylwestra w domu ani razu nie zaglądając na kafeterię 🖐️

Gość gość
dziękujemy, udał się wam sylwester? :)

Gość gość
MI się udał. Obrjrzałem film z Kate Hudson i była świetna bójka pod moim balkonem. Tylko nie zdążyłem zdjęć zrobić, jak koleś bez koszulki ganiał trzech innych :D🖐️

Gość gość
MI się udał. Obejrzałem film z Kate Hudson i była świetna bójka pod moim balkonem. Tylko nie zdążyłem zdjęć zrobić, jak koleś bez koszulki ganiał trzech innych :D🖐️

Gość gość
KRÓLIK VRÓĆ 😭