Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akronimka79

Usuwanie zmarszczek falami radiowymi w Łodzi

Polecane posty

Gość akronimka79

Witam forumowiczki Czy któraś z Was korzystała z zabiegu usuwania zmarszczek falami radiowymi? Gdzie wykonywałyście ten zabieg? W jakim salonie??

Gość gość
Fal radiowych to mamy w eterze wszedzie pod dostatkiem,ale bardziej szkodza niz pomagaja

Gość tadek1234
Wiem, że na pewno zajmuje się tym salon kosmetyczny "Laser Glamour" w Łodzi. Zmarszczki takie fale mogą na pewno likwidować ale jeden zabieg wątpię aby wystarczył...

Gość gość
jak ktoś chce iść na fale radiowe, to niech na forum chirurgii plastycznej poczyta kilka postów "Juleczka75". Gwarantuje że po lekturze tego co owej Pani stało się z buzią, odechce Wam się fali radiowych, laserów i innych wypełniaczy. To tak ku przestrodze!

Może lepiej zamiast fal radiowych stosować ultradźwięki i jontoforezę (deepcode). Przetestowałam na sobie i polecam.

Gość gość
Kasia przestań pod każdym tematem reklamować swój wynalazek. A wracając do fal radiowych - dobry sprzęt i przeszkolona osoba krzywdy nikomu nie zrobią, ale jak ktoś chodzi na zabiegi do pseudoksometyczek pracujacych na chińskim sprzęcie, w dodatku wykupuje super oferty na zakupach grupowych to sam jest sobie winien.

Gość gość
nano srebro polecam

Gość gość
Fal radiowych to mamy w eterze wszedzie pod dostatkiem,ale bardziej szkodza niz pomagaja,bo ludzie ciagle maja zmarszczki i to coraz wiecej i głebsze,to placebo

Gość gość
Mam nadzieję, że ten wpis wyżej to żart. Fale radiowe te w zabiegu mają za zadanie podgrzać włókna kolagenu i spowodować ich przebudowę na nowo.

Kasia przestań pod każdym tematem reklamować swój wynalazek. A wracając do fal radiowych - dobry sprzęt i przeszkolona osoba krzywdy nikomu nie zrobią, ale jak ktoś chodzi na zabiegi do pseudoksometyczek pracujacych na chińskim sprzęcie, w dodatku wykupuje super oferty na zakupach grupowych to sam jest sobie winien. Mój wynalazek to nie chińszczyzna, tylko luksusowe niemieckie produkty. A oddziaływanie na skórę ultradźwiękami i prądem galwanicznym w celu wprowadzenia w jej głąb różnych substancji jest stosowane w gabinetach. Akurat Deepcode to nowość na polskim rynku i jest to urządzenie do stosowania w domu. Poza tym kosmetyki i urządzenie można sprzedawać jako konsultant, co właśnie polecam kasia.casada@interia.pl

Gość gość
Kasia chyba nie doczytałaś czego dotyczy temat - FAL RADIOWYCH, a nie ultradzwięków! To zupełnie rózne pojęcia :)

Gość gość
Alez co ty piszesz fale radiowe sa wszedzie,w natesz atmosferze,wcale to nic nie daje

Gość gość
Uważasz, że w urządzeniach do zabiegu na twarz są fale o takim natężeniu jak w powietrzu???

Gość gość
Oczywiście ze tak inaczej beda szkodliwe

Doczytałam, tylko jakoś fale radiowe mnie nie przekonują, a ultradźwięki i prąd galwaniczny tak. Dlatego moja propozycja, żeby zastanowić się nad inną metodą niż fale radiowe.

Gość gość
Miałam zabiegi z falami radiowymi i laserem biostymulującym. Koleżanki nie wiedzą co się stało, że moja twarz jest taka zliftingowana. One kupują drogie kremy i myślą, że to wystarczy :)

Gość gość
Potwierdzam, ze zabiegi z falami radiowymi dają wspaniałe efekty, wygładzają zmarszczki, podnoszą owal twarzy, skóra robi się bardziej napięty. Zabieg mozna wykonywać nie tylko na twarzy, ale np.na brzuchu po ciązy, na zwitczałe uda lub ramiona.