Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby z krk

dzisiejszy pomiar trzody chlewnej

Polecane posty

Gość gruby z krk

130,5 kg żywej wagi, 128 cm w klatce piersiowej, 129 cm tłustego brzucha - jak można było się tak utuczyć? to prze te pieprzone słodycze i lody nie wspominając o pepsi i innych dziadostwach. Biorę się za siebie, małymi kroczkami, najpierw 125kg będzie łatwo, 120kg też powinno być łatwo, 115kg to już małe wyzwanie, 110 kg toż już wyzwanie, 105 kg będzie ciężko, 99 kg marzenie ściętej głowy, ale mam nadzieje że się uda - gruby facet z Krakowa

Gość gość
58 kilo przy 170 mam zamiar zrzucić jakieś 3-4 kilo

Gość gruby z krk
ja tego wszystkiego dorobiłem się przy 180cm wzrostu...

Gość gość
u mnie niby dziś pierwszy dzień nowego życia,odpalam chodakowską, dieta i wgl. ciekawe ile wytrzymam,bo pozytywnego nastawienia jak nie było tak nie ma

Gość gość
facetom łatwiej schudnąć bo macie testosteron i więcej mięśni poćwicz sumiennie pół godziny dziennie a będą efekty w diecie ogranicz węgle a jedz więcej białka, nie będziesz głodny a kilogramy będą szybko znikać zapisz się na basen najszybciej spala się biegając ale przy twojej wadze trzeba uważać na stawy

Gość gość
spaceruj dużo, codziennie, pij zieloną herbatę

Gość gruby z krk
problem i to duży mam ze słodyczami, pod każdą postacią i tutaj tkwi problem. Teoretycznie to jestem świetnie przygotowany, z praktyką wygląda to już zdecydowanie gorzej, ale myślę że teraz będzie już z tym zdecydowanie lepiej...

Gość gość
ze słodyczami jest błędne koło im więcej i częściej je jesz tym większą masz na nie ochotę wystarczy odstawić je całkowicie na kilka dni a przestają tak ciągnąć kup sobie może napój dietetyczny z Rossmana, są w smakach waniliowym i czekoladowym, miesza się je z mlekiem ja stosowałam je podczas diety białkowej, piłam po treningu zamiast posiłku można nimi zastąpić słodycze wybierz LowCarb, ma najwięcej białka i najmniej węglowodanów, do tego witaminy i minerały

Gość gość
stosowałeś kiedyś dietę białkową ? jest monotonna ale można jeść dużo i mimo to szybko się chudnie ja stosuję ją bardzo rygorystycznie jem tylko twarożki, jajka, miesa, ryby, paluszki krabowe, wszystko co zawiera białko warzyw minimum, zero pieczywa, ziemniaków, ryżu, makaronu efekty są rewelacyjne

Gość gość
dieta s b polecam . ja na niej schudlam duzo

Gość wielka oponka na brzuchu
Przyznaje sie bez bicia waze 60,5 kg przy wzroscie 165 :( Moj cel to zrzucić 6 kg.

Gość gość
ja waze 57 kg wzrost 170 i mam oponke ale nieduza ale nie chce mi zejsc za cholere