Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna na nowy rok 17

zostałam pobita przez eks przyjaciółkę to najgorszy sylwester w moim życiu

Polecane posty

Gość niebieski zielony
Będzie bolało i to długo, tak ciało jak i psychika. Z tym będziesz musiała sobie poradzić szukając zajęcia, aby o tym nie myśleć. Ale to i tak będzie wracać jak bumerang. Zastanawia mnie powód pobicia? Chłopak? Najważniejsze - pokaż oprawczyni, że masz swój honor. I jeśli chcesz się odegrać to nie mordobiciem, ale tak, aby kac moralny nie przestał ja męczyć.

Ja zostałam pobita nie na domówce tylko przed sylwestrem na chwilę przyszłam do niej żeby jej coś powiedzieć bo zaprosił mnie na sylwka na domówkę pewien fajny chłopak, chwilę gadałyśmy i tak po 5 minutach rozmowy ona zaczęła mnie bić, wyzywać od zakłamanych k***w, że jestem niewdzięczną szmatą, że nie można mi nic powiedzieć że tyle jej zawdzięczam itp. Biła mnie ze 20 minut jak nie lepiej.

Gość gość
Gdyby to moja corke pobito. To bym na policje poszla glupia masz matke ze sie tym nie przejmuje

Gość gość
Idz na policje a nie na kafe.

Gość gość
ja bym poszła na policję. ogólnie gdybyś była moją corką ta k***w chodziłaby własnie łysa i skamlała o litość.

Nie wiem co było powodem pobicia, ale się po części domyślam a co do mordobicia z nią w odwecie to nie jestem samobójczynią bo ona nie tylko mnie pobiła raz przy mnie walneła pewnego faceta który wisiał jej pieniądze młotkiem w głowę i raz też jak u niej siedziałam zlała też mocno jedną kobietę która też wisiała jej pieniądze ale nie tak mocno jak mnie. Bardzo ją lubilam ale jak dochodziło do jej wybuchów gniewu to aż mnie ciarki przechodziły.

Gość gość
autorko jestes jakas nienormalna obudz sie ja bym to zglosila i w ogole nie chciala tej laski na oczy widziec!

Też jestem na nią zła, po poza tym że jestem obita to nie poszlam na sylwestra z chłopakiem który od dawna mi się podoba i kręcimy ze sobą a ja nawet się wczoraj do niego nie odezwałam a mieliśmy iść razem. Od tego jak mnie wczoraj pobiła telefonu nawet nie włączyłam, boje się :(

Gość gość
Jezu no to skoro sie boisz to idz na policje. Nie szanujesz siebie czy jak?

Ona mieszka ulicę dalej ode mnie więc chcąc czy nie chcąc raczej ją zobaczę na oczy, Jak ja bym chciała do niej wczoraj nie pójść.

Zrozumcie że policja tu nie pomoże. Sama postaram się to wyjaśnić, mam nadzieję że ona jednak do mnie zadzwoni jak włączę telefon i powie mi czemu to zrobiła

Gość 35lat
Czy to ważne czemu cie pobila? Zartujesz? Ratuj sie dziewczyno od takiego środowiska. Co tu pisalas o tej lasce, ze potrafi kogos mlotkiem uderzyc, masakra. Patologia, jakich malo. Jesli innych bije to czemu ciebie mialaby nie. Widzialas jak innych ludzi traktowala , myslalas ze ciebie to ominie. Szkoda mi cię ale wydaje mi sie że Ciebie to nic nie nauczy. Kolezanka wyjaśni i dalej bedzie kolezanka, do nastepneg orazu. Powinnaś rodzicom powiedzieć prawdę, pomogliby ci, mialabys jakies wsparcie.

Nawet nie wiecie jak okropnie się czuję, boli mnie coraz bardziej :(

Gość 35lat
Poza wszystkim ODETNIJ SIE od takiego środowiska. Patologia i tyle.

Ale ja nie wiedziałam że tak to się skończy, bardzo fajnie nam się ze sobą rozmawiało, zapraszała mnie do siebie prawie codziennie, imprezowałyśmy razem, a dzięki znajomości zakończyłam awanturę z pewną szmatą która chciała mnie pobić przez swojego faceta który chwalił się swoim kolegom po pijaku że uprawiał ze mną seks a to nie prawda i tamta wraz z koleżankami chciała mnie pobić a ona tylko słowo powiedziała że jak mi chociaż włos z głowy spadnie to im łby porozbija. Bałam się zawsze tylko jej napadów szału, aż mnie dreszcze przechodziły. Nie myślałam że tak to się skończy chciała bym tylko wiedzieć czemu mi to zrobiła.

Gość gość
I bardzo dobrze, cierp idiotko skoro nie chcesz iść na policję. Nie dość, że zniszczyłabyś jej życie, bo miałaby pobicie w papierach, to dostałabyś hajs w odszkodowaniu. A u lekarza leki przeciwbólowe.

jednak patologia... :D a tak na serio to nie wiem co bym zrobil lasce gdyby mi przywalila w glowe mlotkiem... :o

Wzięłam ketonal, ona ma jeden wyrok za pobicie w zawieszeniu i za handel narkotykami

Nie jestem patologią, czemu mnie za patologię uważasz?

Gość gość
projekt po sylwestrze ,jeszcze we lbie buzuje:OPROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już się nie będę kumlowała i to nie jest prowokacja, chciała bym położyć się spać i to wszystko przespać

Włączam telefon, aż się boję

Ona nic mi nie napisała za to mam 11 smsów od mojego niedoszłego faceta. Chcę umrzeć.

Gość gość
a następny raz to cię zabije, czekaj dalej

Gość gość
Jak nie pójdziesz na policje, to znaczy że nie masz do siebie szacunku, a skoro ty nie masz go dla siebie, to nikt nie będzie go miał, skoro można cię bić i kopać jak jakiś śmieć leżący na ulicy. Nie bój się tyklo zrób co należy. Nikt nie może tak cię traktować choćby nie wiem co, dziwne jest to że w wieku 17 lat tego nie wiesz, zero poczucia własnej wartośc****ewnie rodzice patola nie okazywali ci szacunku.