Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UNIKAM SEKSU Z MOIM FACETEM PROSZE O RADE JAK TO ZMIENIC MOJ PROBLEM

Polecane posty

Gość gość

jestem z moim facetem od 2 lat, kochamy sie tak co tydzien , bo nie mieszkamy razem. Ostatnio zrobilam dluzsza przewe jakies 3 miesiace bez sexu tlumaczylam to problemami zdrowotnymi. W rzeczywistosci nic mi nie jest, ale zupelnie nie mam ochoty. W ogole sex nie sprawia mi przyjemnosci. Jestem cała spięta, zaciskam sie, boli mnie i czekam az skonczy. chcialabym czerpac przyjemnosc z sexu, mam 25 lat. Żadnych problemow z ukladem rodnym nie mam, regularnie odwiedzam ginekologa, robie badania, jest ok. Nie wiem czemu po prostu leze jak kłoda cała spieta. Jak to zmienic???

Gość gość
up

Gość gość
a może ktos gdzies ci si spodobał i ciagle myslisz o czyms lub o kims innym i nie potrafisz sie rozluznic. ja miałam taki problem nie dopuszczałam mysli ze ja go tak naprawde juz nie kochałam..moze uczucie miedzy wami wygasło

Gość gość
mi tez sie wydaje ze cos miedzy wami wygaslo.. najzwyczajniej w swiecie on cie nie pociaga brak namietnosci z twojej strony mozna tlumaczyc tym ze partner cie czyms zrazil do siebie albo problem lezy w psychice niski poziom libido