Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensinaticor

plec dzieciatka

Polecane posty

Gość sensinaticor

sprawdzily sie u was przypuszczenia i zachcianki odnosnie plci?tzn kwasne i slone na chlopca,slodkie--dziewczynka,ksztalt brzucha,tetno,ph moczu,szybko(wolno)rosnace wlosy na nogach,ladny wyglad?pytam z ciekawosci bo jeszcze nie znam plci,a wszyscy mi mowia ze bede miala synka bo ladnie wygladam,a poza tym wszystkie ww.zagadnienia na dziewczynke,wiec sama nie wiem komu wierzyc?

Gość Flavia234
to może ja napiszę. u mnie było tak - od początku niechęc do słodyczy i mięsa - chęc na kwasne - kształt brzucha piłeczka nisko osadzona - wysyp krost na czole Będzie chłopiec:)

Gość gość
Zabobony

Gość sensinaticor
dziekuje Ci ktos jeszcze napisze (choc wiem ze takich tematow mnostwo,ale zawsze to cos nowego cos napisze ktos),potwierdzi ktos ta teorie ze jak wlosy nie rosna na noagach prawie wogole w ciazy to na dziewczynke?a tetno powyzej 140 (plodu)tez oznacza dziewczynke?tak slyszalam lezac pare dni w szpitalu

Gość gość
u mnie sie nic z tych przesądów nie sprawdziło. córka mi 'urody nie zabrała'. nie miałam żadnych zachcianek jedzeniowych.

Gość gość
mi tez mowili bedzie chlopak bo ladnie wygladasz i co dziewczynka ha ale jak brzuch jest dosyc duzy i pepek jest na gorze tak jakby wywiniety ku dolowi to chlopak na bank a jak taki regularny okragly to dziewczynka pewna babcia tak rozpoznala plec mojej drugiej ciazy i ja tez widze roznice po pepkach pozdrawiam

Gość gość
w związku z tym ze mam i synka i córkę to sue wypowiem. U mnie bylovtak: w pierwszej ciazy jadłam słone, pikantne rzeczy. Wyglądalam bardzo ładnie do samego końca, włosy mi lsnily jak nigdy. Naprawdę. I rzeczywiście urodził się chłopak. Za to w drugiej ciazy już na samym początku dostalam zapalenia skóry na twarzy przez hormony. Całą ciaze bylam pod opieką dermatologa. Włosy najlepiej jakbym myla dwa razy dziennie. No i w drugiej połowie dostalam napadu na słodkości. Sloik nutelli to był dla mnie pikus! :-D a z kształtem brzucha? W obu ciazach malutko przybralam na wadze i brzuch był taki sam.

Gość sensinaticor
pyatm bo wydaje mi sie ze cos w tym jest --jedna kolezanka miala wstret do sledzi ,ogorkow,i wszystkiego co pikantne---ma chlopca,druga utyla w ciazy 20 kg non stop chec na slodycze i dziewczyna,wiec cos w tym jest

Gość sensinaticor
to znaczy pepek wypukly to na chlopaka a wklesly na dziewczyne?ja mam poki co wklesly

Gość sensinaticor
no to u Ciebie tez potwierdza sie teoria z tym slodkim i pikantnym:)

Gość gość
Mialam ochotę na słodkie i łagodne potrawy, mimo, że przed ciążą lubiłam pikantnie zjeść, mam córkę.

Gość sensinaticor
czyli cos w tm jest,no a co z tym pepkiem w koncu?

Gość gość
To ja. Z 14:19 Tak. Y mnie naprawdę to sie sprawdziło. I z jedzeniem i z uroda.

Gość sensinaticor
up

ja przez pierwsze 3miesiace mialam chec na slodkie, teraz to bez znaczenia moge jesc wszystko, brzuszek w ksztalcie pileczki. dostalam tez duzo pryszczyków na twarzy i mam strasznie sucha skore.... bedzie chlopczyk

Gość gość
to nie chodzi wypukly czy wklesly mi ta babka tlumaczyla ze na chlopca to pepek z takim zwiskiem taka wypuklosc skierowana ku dolowi w ksztalcie dziobka sie wyrzyna cytuje" widac ze ptaszek zwisa" co do ciaz to przy corci duzo przytylam no i zabrala mi figure wykapana mama a przy synku jadlam tylko sery biale zolte bo wedliny i mieso mi smierdzialy

Gość sensinaticor
acha,no ja mam calkiem wklesly pepek ,zadnego 'zwisu" czy czegos podobnego,mi taka stara kobieta kiedys powiedziala,ze jak pepek wypukly to znaczy ze bedzie chlopak bo siusiakiem wypycha pepek na zewnatzr:D usmialam sie wtedy z tego,bo jeszcze w ciazy nie bylam

ja slyszalam ze jak chlopczyk to brzuch jest ladny i kształtny a jak dziewczynka to bardziej rozlany na boki

Gość sensinaticor
mi co jakis czas wyskakuje jakis pryszcz,poza tym nog nie golilam juz ho ho i wloski nie rosna,wiec jakby na dziewczynke,na mieso tez patrzec nie moge,za to lubie owoce,slodycze i lagodne potrawy

Gość sensinaticor
ja tez slyszalam te teorie o brzuszku:)

ja tez nie moglam miesa jesc z pierwszym dzieckiem (syn) a teraz moge i tez ma ponoc byc synek 7 stycznia sie okaze czy na 100% bedzie chlopczyk

Gość gość
PRYSZCZYKÓW :D :D :D padłam

Gość sensinaticor
prosze o wypowiedz jeszcze matki ktore urodzily

Gość gość
Z córą odrzuciło mnie całkowicie od słodkiego, na sam widok czekolady już mnie mdliło, z synem czekolada to był mój podstawowy posiłek, więc u mnie ta yeoria się nie sprawdziła :) z żadnym dzieckiem mnie nie wypryszczyło, a kształt brzucha miałam taki sam :) jedynie porody były inne. Z synem bóle krzyżowe ( mega bolesne ) z córką bóle brzuszne ( odrobinę boleśniejsze niż miesiączkowe )

Gość sensinaticor
a kiedy te bole mialas?jak rodzilas juz czy krzyz Cie bolal jak bylas jeszcze w ciazy z synem?

Gość gość
już przy porodzie

Gość sensinaticor
tez slyszalam o tych bolach krzyza przy chlopcach

Gość gość
up

Gość gość
moze ktos jeszcze?tez ciekawa jestem

Gość gość
kalendarz chinski