arczi033 0 Napisano Styczeń 1, 2014 Witam Chcę kupić czapkę z daszkiem firmy Nike, ale niestety nie wiem jaki wybrać materiał wykonania. Jest kilka rodzai materiału: 1. 70% poliester, 30% bawełna, 2. 100% bawełna, 3. 85% akryl, 15% wełna, 4. 100% wełna (podszewka: 100% bawełna), Który najlepiej wybrać? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arczi033 0 Napisano Styczeń 1, 2014 proszę o pomoc, z którego materiału czapka będzie wytrzymała oraz giętka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arczi033 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Wybrałem druga opcię, czyli 100% bawełny. Teraz muszę wybrać między: sklep.sizeer.com/nike-czapka-heritage-swooshcap-meskie-ak cesoria-czapki,plec,MM,A,ACA,206256138.bhtml sklep.sizeer.com/nike-czapka-futura-relaxed-adj-meskie-ak cesoria-czapki,plec,MM,A,ACA,205264728.bhtml Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 a który z tych czterech materiałów najlepiej chroni przed deszczem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2015 Na allinside.pl są fajne czapki. Często tam kupuję rzeczy, a w głównej mierze ubrania, z których jestem zadowolony. A dodatkowo rzeczy na tej stronie są tanie i dobrej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość namelina Napisano Maj 17, 2017 Najlepiej z domieszką poliestru. Ale tak aby czapka nie składała sie w całości z poliestru . Najleiej aby byłą to mieszanka.Poliester sprawi,ze czapka nie bedzie się tak brudziła oraz będzie wytrzymała Z kolei bawełna sprawi,ze będzie oddychała. Ewentualne sama bawełna (takie czapki są najlepsze na gorące dni ponieważ są mega przewiewne). https://www.7store.pl/z-daszkiem W 7 store obecnie są spore znizki tak wiec możesz sobie zerknać czy czegoś dla siebie nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach