Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka oponka na brzuchu

ZAniedbalam sie

Polecane posty

Gość wielka oponka na brzuchu

Zaniedbalam sie, przytylam i wygladam beznadziejnie. POjechalam na wakacje all inclusive i przywiozlam kilka dodatkowych kg ktorych nie udalo mi sie zgubic. Pozniej doszly problemy w zyciu prywatnym, utrata pracy, rozlaka z facetem i zauwazylam ze zajadalam stres. Tu jakies slodycze tu micha popcorny a teraz mam skutki. Musze zgubic co najmniej 6 kg, jak to osiagne to bedzie wtedy ok, choc moglabym z 8 albo 9. NIgdy nie bylam na diecie, chcialabym zrobic to z glowa abym nie musiala glodowac i mogla normalnie funkcjonowac. Ktos ma dla mnie jakies podpowiedzi jak to osiagnac? Aha mam 28 lat, moja konndycja jest powiedzmy srednia, bo przez jakis czas chodzilam na zumby itp.

Gość gość
ja mam nieduza oponke a nie moge jej sie pozby za cholere

Gość gość
trzeba sie wziasc za siebie nowy rok , nowa figura

Gość gość
Wziełam sie od dzis! Pragne poinformowac ze biegałam dzis, troche biegłam troche szłam na zmiane bo kondycja taka sobie i zrobiłam trening Ewy Chodakowskiej skalpel, niestety nie cały bo wychodze wlasnie ale jak wroce to zamierzam go dokonczyc. Mam nadzieje ze ten zapal nie minie mi za szybko :) A jak tam u Was, co dzis zrobiliscie dobrego dla swojego ciała?