Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesadna dbałość o ciało

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie panie. Przede wszystkim chciałbym wszystkie panie przeprosić że wypowiadam się na kobiecym forum ale chciałem się spytać Was jak mam powiedzieć o tym rodzicom. To może zacznę od początku na czym ten problem polega otóż jakiś czas temu zacząłem przesadnie o siebie dbać nie mówię tu o tym że regularnie biorę prysznic, myję zęby to raczej jeszcze normalne, ale ostatnio zacząłem się golić w intymnych miejscach tam gdzie kobiety oprócz pach, ponieważ jestem jeszcze uczniem i jak bym się przebierał na wf to jakby zobaczyli że nie mam włosów pod pachami to wiadomo jaka teraz młodzież jest, dbam także o paznokcie chciałbym aby były długie lecz nie do przesady i mocne, myślę także o stopach żeby były odpowiednio nawilżone, o pupie. Ogólnie dbam o siebie jak kobieta i teraz bardzo bym prosił o waszą pomoc jak mam powiedzieć o tym choćby mojej mamie, mama mnie jeszcze rozumie ale mój tata, siostra ja bardziej dbam o siebie niż moja siostra o siebie a mój tata to typowy wieśniak. Jeszcze raz przepraszam że piszę tutaj ale mam nadzieję że mnie zrozumiecie. Z góry dziękuję.

Gość gość
fajna prowo. uczniom nie rosna wlosy pod pachami :D no chyba ze masz 20 lat i nadal w 5 klasie.

Gość gość
Mam dwóch synów prawie dorosłych i nic w tym dziwnego oboje z mężem nie widzimy że dbaja o ciało,włosy i paznokcie a także o ubiór czysty pachnący.Uzywają dobre wody kolońskie i krem do twarzy.Depilacja nie jest czymś czemu należy się dziwić. Dbaj o siebie i nie zwaracaj uwagi na głupiutkie docinki. Pozdrawiam Cię

Gość gość
a co (i po co) chcesz im powiedzieć, że dbasz o pupę i się golisz? A im ta wiedza jest potrzebna aby....?

Gość gość
Bez obrazy chłopcze ale ten" typowy wiesniak" to pracuje na Ciebie ,jest ojcem i chocby z tego powodu nalezy mu sie szacunek.Zobaczysz czy to takie miłe okreslenie jak sam kiedys nim zostaniesz.

Gość gość
To jest osobowość narcystyczna,pozdrawiam