Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolna 30 tka

Polecane posty

Gość gość

dlaczego nie moge nikogo znalezc? Jestem wolna singielka a mam pecha moje kolezanki z bagazem dziecmi maja wiecej szczescia, czy faceci wola takie laski?

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
Widać za duże masz wymagania. Średna przeciętna kobieta zawsze jest w stanie znaleźć amatora, o ile jest w stanie zaakceptować średniego przeciętnego faceta. Z reguły nieco trzeba zaniżyć, bo na przykład wykształcenie facetów średnio przeciętnie odbiega od wykształcenia kobiet. Jeśli więc nie czekasz na księcia z bajki, jeśl nie masz wygórowanych wymagań finansowych (wystarczy sprawdzić jaka jest średnia krajowa, które de facto nie osiąga większość Polaków), jeśli nie masz przesadnie dużych wymagań co do urody (byle łatniejszy od diabiła), itp. itd. to nie powinno być problemów ze znalezieniem faceta. Średnio przeciętnie, bo np. jeśli mieszkasz w Warszawie, to możesz mieć pecha - kobiet w wieku matrymonialnym jest tam więcej niż facetów, bo odwazniejsze uciekły ze swoich małych miejscowości gdzie sporo facetów zostało. W Warszawie trzeba się bardziej postarać, albo odbić jakiegoś używanego.

Gość gość
ja też mam 30 lat, i co się okazało, że wymagam pomocy psychoterapeuty bo to że nie jestem jeszcze żonata wynika z czegoś nad czym muszę popracować. Brak mi dojrzałości by być w dojrzałym związku, ciągle trafiam na chłopaczków niezdolnych do poważnego związku.

Gość gość
ja też mam 30lat i panna, ale nie rozpaczam nad tym, wyluzujcie dziewczyny. Czy naprawdę uzależniacie swoje dobre samopoczucie od tego czy jakiś burak się z wami ożeni?

Gość gość
czemu od razu burak? widać jesteś po jakiś przejściach poważnych skoro od buraków zaczynasz wypowiedź

Gość gość
z wiekiem szanse spadają, ot co każdy kolejny rok singlowy to jakiś tam % mniej szans na małżeństwo, dzieci, ułożenie reszty życia, a zostało jeszcze co najmniej 50 lat do przeżycia

Gość gość
dla kobiety w polsce szczyt ambicji to maz i dziecko!

Gość gość
Bo każdy Polak to burak, jakbym miała wyjść za mąż to tylko za Hiszpana, a nie Polaczka z kartoflanym ryjem

Gość gość
"Bo każdy Polak to burak, jakbym miała wyjść za mąż to tylko za Hiszpana, a nie Polaczka z kartoflanym ryjem" a chyba że tak,