Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaxxwe

Czy jest duża szansa że zaszłam w ciążę POMOCY

Polecane posty

Gość kamilaxxwe

Wczoraj spędziłam parę godzin z moim chłopakiem razem leżąc. Pieściliśmy się nawzajem. W pewnym momencie On zdjął spodnie i majtki. Ja byłam w bieliźnie i miałam rajstopy. Ocierał się o mnie i możliwe, że miał wytrysk na moje majtki. Po całym zajsciu zauważyłam, że mam rajstopy i majtki w okolicy macicy w jego krwi. Pomocy nie wiem co robić. Czy jest jakakolwiek szansa, że zaszłam w ciążę? Proszę o odpowiedzi, jest to dla mnie bardzo ważne. Wiem, że jest wiele takich tematów, lecz odpowiedzi nie są jednoznaczne ...

Gość gość
yyyyy, raczej nie ma szansy

Gość kamilaxxwe
Bardzo się o to boje, nie doszło do stosunku...lecz nie wiem czy przesiąknięta s****a gdyby dostała się "do mnie" może coś zadziałać.. bo w końcu przez bielizne...

Gość gość
w okolicy macicy? :D wtf :D

Gość gość
weź się nie stresuj dziewczyno

Gość gość
najpierw poznal budowe kobiecego ciala....macice widzialas? gowniaro do ksiezek a nie sie ocierac w rajstopach hahahahaha

Gość gość
eeeeeeeeeeee a dlaczego leciala mu krew z penisa?

Gość gość
może jest hermafrodytą i właśnie dostał miesiączki ;)

Gość gość
gówniaro? Zadając pytanie liczyłam na odpowiedzi na poziomie a nie jakieś głupie wyzywanie, krytykowanie. Mam na celu dowiedzieć się czy jest szansa, taka postawa co niektórych osób wypowiadających się, jest bezsensowna i zbędna. Innym bardzo dziękuje chociaż nadal nie wiem co robić..

Gość gość
a co możesz robić. Uspokój się, będzie dobrze :)

Gość gość
umow sie na aborcje:) a tak powaznie,nic ci nie bedzie. zastanawiajaca jest ta krew z penisa twojego chlopaka. jesli doszedl,to powinna byc s****a, nie krew. chyba urolog sie klania.

Gość kamilaxxwe
Dziękuję za odpowiedzi. Wiem, że temat może wydawać się śmieszny, ale strasznie to przeżywam. Co do krwi, również mnie to zdziwiło i chyba będę musiała porozmawiać z chłopakiem. Dziękuję za pomoc :)

Gość gość
naparwde i teraz mega pwoaznie c****sze,zebys porozmawiala z chlopakiem, bo krew z penisa nie wrozy nic dobrego. moze byc jeszcze tak,ze to ty okres dostalas, albo nie wiem,naruszyl cie jakos czy cos. ale skoro nie wsadzal nic, to jest to obrzydliwe wrecz,zeby facetowi leciala krew. do lekarza, bez 2 zdan.

Gość kamilaxxwe
Trochę nie wiem jak zacząć tę rozmowę bo dla Niego może to być krępujący temat... ale masz racje, sytuacja jest poważna. Czyli, podsumowując nie ma opcji, że zaszłabym w taki sposób w ciąże? a jeśli s****a przesiąkła przez bielizne ? ;/

Gość kamilaxxwe
Nie wiem czy to s****a z krwią czy sama krew ..