Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośźć

DZIEWCZYNY POMOZCIE CIAZA

Polecane posty

Gość gośźć

jestem w ciąży- obecnie 11 tc i miewam mega bóle żołądka, które nasilają się po jedzieniu. Chce mi się wymiotować lecz nie wymiotuję .... Wiem , że w ciąży to normalne ( chociaż w pierwszej ciąży nie miałam jakichkolwiek dolegliwości) Ale dziewczyny ! Jak sobie z tym radzić? Czytałam o siemieniu lnianym ale nie dam rady tego przełknąć - wymioty gwarantowane ;/

woda z wyciśnięta cytryna rano i wszystko z głowy:) lub woda gazowana cytrynowa

Gość autorka ania
Piłam wczoraj wode z cytryną tylko nie rano . Tylko chodzi o wodę mineralną z plastrem cytryny czy tak jak herbatę przygotowaną ?

To juz od ciebie zależy jaka chcesz jeżeli chodzi o rano to lepiej zwykłą woda nie gazowana i wcisni cytrynę i zamieszaj i wypij , ja jestem w 10 tyg

Gość autorka ania
I też masz z tym taki problem ?? Często budzę się w nocy bo mam wrażenie że żołądek mi wychodzi na drugą stronę ;/

Mnie strasznie mdli ale nie wymiotuje i zastosowałam tą wode i jak ręka odjoł lepiej sie czuje

Gość autorka ania
Więc muszę spróbować. Dzięki :)

Gość gość
może kisiel? taki do picia, słodka chwila itp. W ciąży akurat takich problemów nie miałam, ale jak bardzo mnie boli żołądek, to własnie taki kisiel pomaga, siemienia też bym nie przełknęła.

Podobno jeszcze herbata pomarańcza skutkuje i cos z imbirem jeszcze tak słyszałam

Gość autorka ania
Imbiru laczej też nie lubię. Ale herbatkę pomarańczową owszem :) . Kisiel mi pomaga na zwykłe bóle żołądka - żeby trawienie mi wróciło jak się czymś zatruję. A tu jest całkiem inaczej.