Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gmarzena

Chyba test fałszywie pozytywny bo nie mam objawow ciazy

Polecane posty

Gość Gmarzena

Niby test pokazał mi 2 kreski jednak nie czuje nic abym była w ciazy - piersi hmm jak to przed okresem lekko bóla lekko obrzmiale norma - brzuch wczoraj lekko kół jajniki gdyby nie test nie zwróciła bym uwagi - suchości w pochwie/ leciutenko gesty sluz jak prze okresem Hmmm niby koniec 4 tyg naprawdę chyba test fałszywe pozytywny Nic nie czuje Moze ten bobo test strumieniowy jest felerny . Jutro zrobię pink test o większej czułość

Gość gość
Tak z d**y się fałszywie pozytywny zrobił. A co ty już bys chciała bole porodowe mieć :/ ciesz się że ci nic nie jest a nie histeryzujesz

Gość gość
Bez przesady to sam początek, możesz tak mieć długo-oby, albo jutro zaczną się mdłości ;)

Gość Luizagdansk89
Hmmm wiele osób pisze ze ma tyle objawow ze hoho dlatego to mnie tak nurtuje i winę zwala. Ze test mnie po prostu oszukał

Gość gość
Ja też nie miałam objawów, jedyne co mi dało do myślenia to tylko i wyłącznie spóźniający się okres. Zresztą pozytywny bez powodu się nie zrobił.

Gość gość
Ja też nie miałam objawów, jedynie takie trochę osłabienie, ale w zimie o nie nie ciężko, nawet nie w ciąży ;)

Jestem w 13 tygodniu ciazy. Jedynym moim objawem byl bol piersi od 7 tygodnia ciazy, zmeczenie i rozne nastroje. Do tej pory tak mam i raczej to sie nie zmieni :) Wiec nie w kazdej ciazy sa ksiazkowe objawy :)

Gość Gmarzena
Mimo ze to prawdopodobnie 4 tydz to ja nic nie czujestego nie moge uwierzyć ze moge byc w ciazy mimo z2 kresek < jedna bledsza i cieńsza)

W 4 tygodniu ja nie milam kompletnie zadnych objawow. Jak zobaczylam na tescie 2 kreski to myslalam, ze zawalu dostane. Staralismy sie z mezem 4 lata wiec ten zawal dlatego, ale nic nie wskazywalo na ciaze oprocz testu :)

Gość Gmarzena
My staramy sie 8 Msc i uważam to za wieczność Tak bardzo chciałabym byc wciazy KAROLINA a ty skąd jestes? Jutro bede testować czułość 25 plytkowym

Ja jestem z Wrocławia. U nas starania byly droga przez meke, nikomu nie zycze, ale nie wolno tracic nadziei :) Wkoncu sie uda tak jak nam sie udalo :)