Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna91919191

dlaczego

Polecane posty

Gość dziewczyna91919191

Kochane... nie wiem co to ma znaczyć. od 10 lat (miesiączkę dostałam w 12 r.ż. )miałam @ regularnie co 21 dni, rano około 7rano, nie ważne czy z tab. anty czy bez... 4mieszki temu @ przyszła dopiero w 32 dniu cyklu, kolejna w 33 dniu następna w 20 dniu... teraz już sama nie wiem kiedy powinnam dostać... Nie chce lecieć do lekarz jak głupia z każdą głupotą.. co może być powodem takich wahnięć? obserwacja temp. też nic nie dała... ratujcie... co jest ze mna ?

Gość gość
być może masz problemy z hormonami. lepiej idz do lekarza i jeżeli nie widzi nic niepokojącego, to poproś o skierowanie na zbadanie hormonów Albo sobie zrób takie badanie prywatnie i idz z tym do rodzinnego albo do endokrynologa Ale nie wiem co Ci jest bo lekarzem nie jestem

Gość dziewczyna91919191
Dziękuje za odp. wiesz boje się ze jak pójdę to mnie potraktuje jak przewrażliwioną wariatkę. myślisz ze to może być coś poważnego? chyba raczej nie...

Gość gość
chyba nie. poza tym kiedyś słyszałam, że takie jak u Ciebie to nie jest niereguralność. ale ze względu na to że miałaś taką dokładność i punktualność wcześniej idz do lekarza

Gość dziewczyna91919191
dziękuje...jesteś moim aniołem:) na początku kupiłam tyle testów ze szok, wiesz przy 1 razie mało zwału nie dostałam a teraz nie wiem co mam robić ani planować ani nic... szok:/