Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży guz na wardze sromowej

Polecane posty

Gość gość

dziś zaczeło mnie to boleć i się pojawiło. jest duże bolące i nie mam pojęcia co to może być. wyszła z tego iewielka ilość ropy z krwią. bardzo mnie to nie pokoi (mam 17 lat) i współżyje z chłopakiem. prosze o jakie kolwiek informacje. pozdrawiam,

Gość gość
zapomniałam dodać że to jest opuchnięte

Gość gość
idz do lekarza jaj najszybciej. Nie ma innej opcji. Mialam tez taki problem, ten guz rosl codziennie o kilka cm!! Moze osiagnac rozmiar pomaranczy!! Idz do ginekologa lub do lekarza rodzinnego, skieruja cie do chirurga na wyciecie, to trwa tylko 10 minut a ulga niesamowita. Nie ma na co czekac.

Gość gość
Miałam tak na początku depilowania. Pewnie zapalenie mieszka włosowego. Jak nabierze to wystarczy ścisnąć i ropa sama wylec****otem odkazić i będzie good. Chyba, że się niepokoisz bardzo, to do gina.

Gość gość
pewnie zapalenie bartoliniego czy jakos tak ;)

Gość agula8
poczytaj sobie o zapaleniu gruczołu Bartholina. Ja też miałam taki problem i wycisnęłam po kilku dniach. Smarowałam to miejsce później provag żelem i ładnie się zagoiło, ale za jakiś czas historia się powtórzyła, więc zaczęłam szukać co jest przyczyną. Jak jeszcze raz się to powtórzy to zostaje mi tylko lekarz...

Gość gość
Nieeeee!!!,to nabrzmiała łechataczka :D he he