Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa 65 lat do tego papierosy

Polecane posty

Gość gość

moja przyszła teściowa ma 65 lat do tego pali 2 paczki dziennie jasne mocne do tego litry herbaty + trochę wódeczki wypije i mało co je do tego jej naj lepszą rozrywką jest rozwiązywanie krzyżówek i zatruwanie mojemu narzeczonemu i mi życie aaaa i ma więcej leków niż jej w aptece moje pytanie jest następujące jak ona to robi ze się tak dobrze trzyma czy to te papierosy nie są tak na prawdę szkodliwe czy ona się po prostu wędzi nimi

Gość Kobieta Bez Twarzy
Wiesz co do paierosów to jej sprawa ile tam pali itp. Co do wtrącania się - to już Twoja. Nawiasem mówiąc miałam kiedyś bardzo podobną" teściową ":D Opis jak Twój tylko młodsza ale to dawno było. Też papierosy papierosy i krzyżówki i też mi nie dawał żyć. Ona nie jest czasem spod znaku Panny ta Twoja?

Gość gość
taaaa jest właśnie to Panna do tego robi z siebie wielka panią i nie wiadomo jeszcze tam kogo a tak na prawdę to stara purchawka , papierosek za papieroskiem i następna krzyżówki to jej życie ale wiesz mi chodzi o to jak ona to robi ze jeszcze żyje normalnie patrząc te papierosy są niby takie szkodliwe ona już prawie ledwo chodzi przejście dla niej 100 metrów jest normalnie wyczynem godnym przebycia całego miasta

Gość Kobieta Bez Twarzy
Hehe moja też była Panna :D Podobnie bym ją opisała. Jeszcze taka wychudzona była i brzydka :D Co do papierosów niektórzy tyle palą co parę minut papieros ale nic im się nie dzieje od tego.

Gość gość
oj tak ona jest bardzo wychudzona jak zje kawałek chleba to jest dobrze

Gość Kobieta Bez Twarzy
To może moja była "teściowa" to Twoja obecna? :D Moja miała ok 155 cm i była mega wychudzona i strasznie wścibska.

Gość gość
a ty czasem nie z Torunia jesteś hehe do jeszcze się okaże ze o tej samej mówimy

Gość Kobieta Bez Twarzy
A to nie nie z Torunia ja dużo dalej mieszkam :)

Gość gość
nie ona jeszcze takim karakanem nie jest ale przypomina mi trochę Goluma z władcy pierścieni i jej teksty ze ona zle się czuje ze ja i narzeczony jej nie pomagamy ze nie sprzątamy ze jesteśmy brudasami nie w cale nie sprzątam to ze latam na miotle po mieszkaniu itp to nic

Gość gość
to dobrze kamień z serca ale ja mam taką podobną gadzinę szczerze złe jej życzę czekam aż jej się dobrze te papieroski itp odbiją

Gość Kobieta Bez Twarzy
Typowe - Panny pedantyczne hipochondryczki :D Jest wdową? Moja była wdową

Gość Kobieta Bez Twarzy
Musi Cię nieźle wkurzać jak aż tak źle jej życzysz. Ja swojej nie cierpiałam ale w sumie nie życzyłam źle, bardziej jakieś drobne złośliwości ;)

Gość gość
wdową nie jest jeszcze ale po woli wykańcza ojca mojego narzeczonego którzy i tak nie są razem nie mają rozwodu tylko dla tego ze ona liczy na kasę po jego śmierci a on ma 75 lat do tego jest straszna na kasę tylko kasa i kasa

Gość Kobieta Bez Twarzy
Ojj tak Panny materialistki :O

Gość gość
noo wiesz papieroski i takie dziwne życie kiedyś się na niej odbiją

Gość Kobieta Bez Twarzy
przede wszystkim ten wewnętrzny jad się odbije

Gość gość
za wasze nie pali - pilnujcie swojego nosa!

Gość gość
co jak co ale ja tyle jadu nie widziałam w tak starszej osobie i tyle złości tyle chamstwa i nienawiści do wszystkiego co żyje do tego ona twierdzi ze trzeba upychać śmieci no jo worek ma się rozlecieć do tego typowe zarozumialstwo czyli typowa Panna

Gość gość
nooo właśnie byś się zdziwił ale pali za kasę mojego chłopaka do jej nie starsza na fajki

Gość Kobieta Bez Twarzy
hhehe z tym workiem od śmieci to typowe durne skąpstwo Panny :D