Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Postanowienie

Dieta low carb

Polecane posty

Gość Postanowienie
do piatku jem noramlnie wegle, potem to samo

Gość gość
Postanowienie-te zawroty glowy po odstawieniu węgli.Tez tak miałam.

Gość gość
po wstaniu z lozka karuzela.Nie było to przyjemne.Jednak trzeba uwazac na to co się je:PWegle tez potrzebne.Nie popadaj ze skrajności w skrajność.

u mnie spoko, glowa mnie nieraz faktycznie pobolewa, ale to moze i przez prace przy kompie. a z tym tluszczem, wlasnie sie zastanawiam, bo to nie ze boli po kazdym posiłku, tylko po takim chamsko tłustym- kawa ze smietanka 30%, zeberka... co do jedzenia zbyt malej ilosci kalorii.... ja dzis dałam do pieca... jakos z 2100, wegle ok 30gram, tłuszczu i białka co nie miara sniadanie- (4jaja!) jajecznica na 4pl boczku ze szpinakiem i papryka lunch w pracy- sałatka- mix salat, oliwki, tunczyk (no co ja zrobie, ze drania lubie! jem b. rzadko:D) polane hojnie oliwa plus koper sol pieprz obiad- 1/2 baklazana andziewanego miesem z łopatki kolacja- znowu jajca...2,5 w towarzystwie dwoch parowek z szynki i papryki... i niestety kawa z mlekiem ;/ jadłam jak smok. tzn nie byłoby zle, gdyby do jajek był jeden plasterek boczku (nie przepadam, ale chciałam byc dlugo syta w pracy) no i gdybym sobie darowała te jajca na kolacje i np zjadla same parówki;p wypiłam mało- 1l mineralnej niegaz, 300ml kawy, filizanke herbaty;/

a ja węgle jem:) warzywa są u mnie w każdym posiłku i co drugi dzien jem mrożone owoce- truskawki jezyny maliny :) ogolnie, jako tkaiego osłabienia nie miałam ani nic, tlyko po tych kawach głowa boli, jakby się mózg poczuł przytłoczony dawką tłuszczu ;-) jutro będzie lepiej ;D grunt, że węgle mieszczę w swoich założeniach:) Postanowienie- szybkiego powrotu do formy, też kilak razy wybrałam sie na spacero-trucht, ale pogoda mnie skutecznie odstraszyła... był w plane orbitrek...ale na razie stoi i sie kurzy- nie cierpie drania!

Jadam zdrowo-wsuwasz jak gość od lopaty:).Skoro glowa boli odstaw kawe

Gość Postanowienie
nie wytrzymam do piątku, od jutra znowu low carb, jestem mocno przeziebiony mam problemy z zatokami i jak mnie zlapie karat to kilka dni ostro zatkany nos od czola, to prawda jadam zdrowo wcina jak maszyna ale zdrowo i to jest +

Postanowienie hehe brawo:D spoko dieta to myśle zdrowe uzaleznienie-na pewno lepsze niż moja cholerna kawa;] ja sie sfiksowałam deczko i mam ochote na cole zero, ale bawie sie sama ze soba i cwicze silną wole i szafie z napojami wybieram niezmiennie wode;)

Gość Postanowienie
pije około 2 l coli dziennie

ja postanowiłam, ze ograniczę, za to piję kawe;p co jest gorsze;p ale nie mam nic do coli ani do slodzikow;p ratują mi życie na diecie, po obżąrstwie waga bez zmian:D dzis- ś-jajecznica z 2 jajek, plasterka boczku i papryki l- pomidor, 100g mozarelli (light;/), 8oliwek, 2l. oliwy, bazylia k- kawa ze smietanka, jajecznica z dwoch jaj i 2 parówki z indyka( na 100g 1g wegli) na oko- moze byc;p

w zaokrągleniu- białko-70 tłuszcze- 113 węgle- 29 cośtam kolo 1400. moze być. wersja bardziej kobieca- troche mi głupio, że tyle jem ;pp

węgle wzorcowo - 26g a o reszcie powiem.... tłuszczu więcej niż białka, ale generlanie i tak za duzo tego i tego;p bo mi sie pasty z twarogu i makreli zachciało... do omleta z 2jaj na kolacje i koniec;ppp i wciagnelam przez cały dzen 6 kabanoskow drobiowych z biedronki ... kalorycznosc wyszła...łuuu jak chłop z pola. 2 tysie;p jutro będzie lepiej, a pojutrze mam wolne to bedzie wogole swietnie:P

Gość Postanowienie
ja od jutra spowrotem low carb , mam nadzieje ze szybko cos zleci, i na nastepne 3 tygodnie tylko jajka warzywa i mięso :D narazie nie pisze wagi bo nie ma sensu

......... 1780 kalorii w tym 28g węgli.... reszte przemilcze... wkurzona jestem... jem jak prosiak, pieprzony stressssss .... kiedys pomagała czekolada....teraz... jajko sadzone na plastrze boczku... muszę to ogarnąć. koniec końcow bilans kaloryczny też musi być na minusie ...... waga bez zmian... tzn jakies 100g wahana, ale waze sie raz w pizamie a raz bez:D 73,2

Gość gosc98765r3
jakie polecacie cwiczenia na brzuch bez wychodzenia z domu i sprzetu

ja niestety nic nie polece, bo jak juz cwicze to albo biegam, albo siłka, ew. orbitrek, ale mam w domu. ponoć dziewczyny chwalą sobie ćwiczenia z Mel B na brzuch- na youtube są jej treningi, polecam się zapoznać:)

Gość postanowienie
uu mnie masakra ... wegle sie wydłuzyły musze spowrotem low carba bo mi waga zaczyna wracac

Gość gość
z powrotem