Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeżo upieczona żonka

Świeżo po ślubie i już pretensje o gotowanie

Polecane posty

Jestem bardzo młodą żonką-mam dopiero 21lat .Jak zapewne podejrzewacie powodem jest mój powiększający się brzuszek ;) Poznaliśmy się gdy miałam niespełna 16 lat a On 25... Obecnie studiuję, pracuję i zmagam się z dolegliwościami ciążowymi. Mąż zdawał sobie sprawę , że nie potrafię gotować i nie stanowiło to dla niego problemu .Teraz jednak widzę, ze zaczyna marudzić a mnie jest przykro , ze jęczy nad przesolonym schabowym i zamiast mnie wspierać to odstawia mój ugotowany obiad i zamawia posiłek w restauracji . Dlaczego przed ślubem nie zachowywał się tak ??

Gość gość
niech sam sobie gotuje jak mu nie pasuje

Gość gość
prowo

Gość gość
Wiesz co zrób? Przestań w ogóle gotować teraz, powiedz,że on tak samo może spróbować coś zrobić na obiad. To że jest twoim mężem nie znaczy,że ty masz mu pod nos podstawiać wszystko. Skoro nie chce jeść ani pomóc tobie, żeby coś wspólnie ugotować, co moim zdaniem jest najlepsze dla młodych par, które dopiero uczą się życia; to miej go w nosie i nie gotuj. Nie pozwól się zapędzić do kata.Jesteś teraz w wyjątkowym stanie i powinnaś dbać o siebie, a on jest strasznie wredny, jeśli teraz zamiast ci jeszcze dogadzać, że maluch był zdrowy, to jeszcze ci uprzykrza tak piękny okres w życiu.

ale on również gotuje gdy wróci wcześniej więc pretensji nie mogę mieć, że wymaga ode mnie gotowania a sam siedzi i czeka . Chodzi o to, ze przed ślubem znaliśmy sie 5 lat a dopiero teraz takie niezadowolenie :(

Gość gość
przed slubem mieszkaliscie razem?

nie ale ostatni rok pomieszkiwaliśmy razem i nie przeszkadzało mu moje niesmaczne jedzenie

nie ale ostatni rok pomieszkiwaliśmy razem i nie przeszkadzało mu moje niesmaczne jedzenie

Gość gość
jesli on gotuje i moze robi to lepiej, niech ciebie nauczy, w koncu to nie problem , zeby nie przesolic. Umiejetnosc otowania kazdemu sie przyda. Jak wa sie nie bedzie chcialo,zamawiajcie w restauracji, ale jak juz robic, to mozna opanowac pare szybkich i pewnych potraw

Gość gość
pewnie za duzo pali i karze ci to wszystko jesc a sam idzie do kochanki na picce i przynosi do domu owoce i zolty ser ty musisz pic kawe a on chleje z prostytutkami i cie zostawi zrob to 1 frytki z majonezem i musztarda keczupem i zjedz bez soli. lubie czekoladki masz namiar na handlarza zywym towarem? kto wie ze nie gotuje sie na oliwie tylko margarynie? stawiasz lody za uratowanie zwiazku. nastepne moje! nie musisz mnie znac. mow mi On. a credite kakao a debete koleczko. 👄 🌻 &*T)_,*

Gość gość
niesmaczne jedzenie kazdemu przeszkadza, tobie chyba tez . To marnowanie produktów i czasu. Po prostu gotuj smacznie, jesli juz gotujesz.

Gość gość
Poproś go, żeby cię nauczył, skoro on robi to lepiej. A jak nie zechce, to niech na obiad żre kanapki, jak obiad mu nie pasuje.

Gość gość
nie daj sobie wejsc na glowe,bo niedlugo bedzie jeszcze gorzej,a jak dziecko sie urodzi to bedziesz zapracowana a on bedzie wymagal,nie wolno z siebie robic sluzacej,masz miec partnera a nie szefa w domu ktory oczekuje a nie placi.

Gość gość
nie jestes jego zluzaca kretynklo! no to chyba trudno tak bo jak to tak mozna ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ