Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żubridziezażubrem

Najdłuższe przerwy bez alkoholu góra dwa dni

Polecane posty

Gość żubridziezażubrem

Nie zalewam sie w trupa ,ale jednym małym piwkiem nie umiem sie zadowolić, Jeśli 1 to duże. Zazwyczaj w samotnośc*****kryjomu 1duze drugie male w puszce (zeby domownicy brzeczenia ne slyszeli). Wino jesli pije to obalam cala butelke, czasem dopijam piwo bo malo...ale to rzadko. zazwyczaj te dwa piwa. Jak nie pije to gora da dni, trzeciego juz mi teskno. Myslicie ze jestem alkoholiczka? Mam 30 lat, Częste kontakty z alko zaczelam miec w wieku 20, co weekend a potem roznie ale raczej czesciej niz rzadziej.

Gość gość
wiesz ,to jest alkoholizm,tyle ze nie stwierdze na jakim poziomie jest uzależnienie.czy jest psychiczne czy fizyczne .udaj się do specjalisty naprawdę,nim się obejrzysz minie kolejne 10 lat a życie twoje i twojej rodziny legnie .zrób to dla nich ,alkohol wciaga po uszy...moj ojciec tez tak zaczynał.potem zaczely sie awantury,pijackie klotnie,az przeszedl do bicia...tka jest od 19 lat...nie pozwol sama na to aby wlasne dzieci Cię znienawidziły

Gość żubridziezażubrem
myślisz że az tak źle jest ze mną?

Gość gość
może jeszcze nie teraz,ale naprawdę to nie jest normalne.alkohol to bagno ktore wciaga nie wiadomo kiedy...naprawde ..moj ojciec nim sie obejrzal stoczyl sie na same dno jak smiec..zlauje ze wtedy nie bylam na tyle swiadomo aby mu pomoc, serio lepiej zniweluj problem na starcie...pozniej bedzie tylko gorzej..rozumiesz nalog taki sam z siebie nei maleje tylko sie nasila..

Gość zubridziezazubrem
Masz racje w stu proc ale do aa nie pojde, moje miasto jest male wiec...sama rozumiesz. mysle robic coraz dluzsze przerwy, co o tym myslisz?

dłuższe przerwy :D mniejsze kieliszki ;) słabsze trunki :) nie picie w dni powszednie :] ha ha ha cóż za oszukiwanie siebie. to ostatni dzwonek żeby wyjść na ludzi.

Gość gość
Zacznij uprawiać jakiś sport to cię zmobilizuje do abstynencji !

Gość zubrzazubrem
moze i sie oszukuje ale checi sa by sprobowac .a wogole to czemu nie spicie? tylko ja rano wstaje o 6? he