Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pod moim oknem zamieszkal pies

Polecane posty

Gość gość

suka od sąsiada sie goni, od tygodnia mam spęd kundli, te wszystkie jednak po chwili wracaja do domu, a zostaje ten sam jeden. co chwile szczeka i budzi mnie, dziecko. u nas nie ma nocnych psów, bo wszystkie są zabierane. dzis do 00.30 nie moglam zasnac, no fakt wyspałam sie ale mam dosc tego ujadania. normalnie spimy 22-6 i tak zamierzam spac. szykuje dobra kielbase i sznurek. zaciagne tego matolka do schroniska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy jest, jezeli suka sie przestanie sie gonic a on zostanie to wlasnie to zrobie.

Gość gość
jak zrobic zeby go zlapac, jest raczej przyjazny te jego ujadanie to takie puste i bez strachu. robi halas, ale ja mam dziecko i nie zamierzam teraz sie martwic bo pies.

Gość gość
Widocznie ktos psine wyrzucil albo uciekl komus. Zadzwon po straz dla zwierzat numer znajdziesz w internecie bo szkoda psa marznie biedaczek :(

Gość gość
jaka straz dla zwierzat. u nas trzeba samemu psy chyba lapac. mamy schronisko. nie wiem czyj jest ale skoro ktos go zostawil to mam tego dosyc.

Gość gość
male miasto, troche sie boje ze mnie ugryzie:(

Gość gość
boze ratunku. zupelnie mam go dosyc. no swieta-brak snu, po swietach fajerwerki ale teraz jakis pies.

Gość gość
W duzych miastach jezeli mieszkasz pod miastem to przyjada. Znajdz numer i powiedz ze bezdomny pies sie blaka albo do schroniska.

Gość gość
to nie jest duze miasto.15tysiecy ludzi. nie wiem jak go zlapac, a mąz mój problem ignoruje. ale ja mam go dosyc.

Gość gość
Jesteś bezduszną s.u.k.ą.

Gość gość
a straz miejska cos pomoze?