Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12032000

wysokie czoło

Polecane posty

Gość gość12032000

Od dzieciństwa zmagam się z tym problemem. Mam bardzo wysokie czoło. W dzieciństwie byłam czasami wyśmiewana z tego powodu, lecz nie przejmowałam się tym. Teraz gdy już jestem nastolatką, dalej zdarzają się uwagi na ten temat, lecz stało się coś gorszego. Jak dotąd czoło moje przeszkadzało innym, a teraz zaczęło przeszkadzać i mnie. Wcześniej nie zwracalam tak bardzo uwagi na nie, a teraz najzwyczajniej w świecie zaczęło mi przeszkadzać i przez to wydaję się sobie brzydka. I tutaj kolejny problem. Gdybym miala proste włosy, juz dawno bym zrobiła sobie grzywkę, lecz mam burze loków, do tego strasznie puszystych. Do tego mam tradzik na czole co wygląda jeszcze bardziej okropnie i gdy patrzę w lustro przyprawia mnie o mdłości. Bardzo chciałabym mieć grzywkę, bo to załatwiłoby wiele problemów, ale boje się że to nie wyjdzie ze względu na moje włosy... prosze o porade :(

Gość gość
no trudno, musisz to zaakceptowac i siebie taką polubic bo swojej urody nie zmienisz.

Gość gość
Też mam loki i nie mam grzywki, więc wiem jak to jest, ale jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to się poświeć, wytnij sobie prostą grzywkę i ją prostuj :P Ja tak chciałam zrobić, hamowało mnie tylko to, że farbuję się na blond, więc miałabym bardzo zniszczone te włosy...