Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie na dzisiaj

Seks w noc sylwestrową

Polecane posty

Gość Pytanie na dzisiaj

Kto z Was uprawiał seks w noc sylwestrową? Z chłopakiem/dziewczyną? Z narzeczonym/narzeczoną? Z mężem/żoną? Z kolegą/koleżanką? Z nieznajomym/nieznajomą? Gdzie? ;)

Gość gosc 5
bylam w górach w towarzystwie kilku osob. Urwałysmy się z kumpelą na szybki numerek do naszego pokoju

Gość Yenneferrr
🖐️

Gość gość
Z chopakiem, ok 3 w nocy oral i normalny w kilku pozycjach,by dwoje pijani he he,mieszkanie znajoego,zostalismy po imprezie na noc.

Gość Taaaaak
Z dziewczyną w tym roku postanowiliśmy spędzić sylwestra we dwoje w domu. Było niezłe bzykanko. Jej orgazm plus moje dwa spusty. :D

Gość gość
no czasami to naprawde fajnie tak jest no wfajowo no tak! ja w ogole nie wiem co o tym myslec i w ogole no wlasnie no tak jest akurat ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość orzechowelove
a ja pod lekkim wpływem w koncu zdecydowałam sie na oral :D i było mega mega.spodobało mi sie :D :D potem klasyk i rano powtórka :P

Gość gość
Któóóry tu narzygaaał??? :O

Gość gość
Byliśmy na swingerskim sylwku. Do północy wszyscy trzymali fason i byli umiarkowanie grzeczni, panie tańczyły bez majteczeczek z podniesionymi kieckami. Po dwunastej nastąpiła zasadniczo rozpusta, rozebraliśmy się i zaczeła się grupowa kopulacja w konfiguracjach różnych. Ogólnie udane rozpoczecie roku.

Gość gość
mi kolezanka loda zrobila :P

Gość gość
Na sylwestra poszlam z siostra i jej mezem,po polnocy wrocilismy do domu bo siostra troche zaduzo wypila, jak dorwala sie lozka to za pare sekund juz spala,ja tez poszlam do swojego pokoju,i o niczym nie myslalam,w pewnym momencie szwagier wszedl,wtedy juz przypuszczalam po co bo juz dawno mi to obiecywal,to sie zaczelo bokserki sciagnal i pierwszy raz widzialam co bede za chwile w sobie miala,nawet nie myslalam ze tak cudnie rozpoczne nowy rok,a szwagier bzykal mnie prawie do rana,a nad ranem poczulam sie wykonczona ale bardzo zadowolona bo jeszcze takiego seksu nigdy nie mialam

Gość gość
Nie bzykac w sylwestra to grzech! Ja z chłopkaiem zaczelismy gre wstępną o 5:30 ale nie dalismy rady i poszliśmy spac :P o 9 dokończyliśmy

Gość gość
sprawdźcie nowy ranking środków na powiększanie i pogrubianie członka. można zyskać nawet dodatkowe 7,5cm

Gość Ooo yea
Po powrocie z balu około 3 w nocy mąż bzykał mnie do samego rana! :D:D:D Najpierw w salonie po bożemu na miękkim dywanie, potem od tyłu na stole w kuchni, a potem w łóżku na łyżeczkę. :D Stękałam jak szalona.

Gość gość
Ooo yea--a powiedz jak to jest po bozemu---ty kleczalas i sie modlilas a on cie posuwal --od tylu--czy od pszodu,a moze doustnie?

Gość gość
po bo...mu jest to tak: ona leży krzyżem a on wbija jej gwóźdź. Jest to najlepsza pozycja dla mężczyzny, gdyż nie blokuje wytrysku nasienia. Drugą dobrą pozycją jest na "pieska". Natomiast na "jeźdźca" blokuje wytrysk i jest kiepska dla mężczyzny ale znakomita dla kobiety, gdyż sama nadziewa się tak, że wyczuwa najczulsze swoje erogenne punkty i szybko szczytuje.🖐️

Gość gość
Kamil! Padnij!!!

o 3 zeszliśmy z parkietu, orzeźwiający prysznic i wtedy przywitanie Nowego Roku takie prywatne, dla nas. Ale się działo!!!!!

Gość zero siedem
Ja! :D Z "konkubentem", w pensjonacie górskim ;) Długo i różnorodnie ;)

Gość Do ooo yea
Coś czuję, że mąż to musi mieć z Tobą dobrze! ;)

Gość gość
Ja z moją przyjaciółką poszliśmy do mieszkania jej siostry której nie było bo pojechała na Sylwestra do Paryża.Najpierw nic się nie działo zwykła gadka szmatka w końcu poszła do ubikacji i przyszła w przecudnej czarnej koronkowej bieliźnie h*j jak by to wyczuł od razu stanął mi na baczność.Karola jest świetna ale mnie wymęczyła usiadła mi na kolanach i pocierała swoją c**eczką o mojego k***ska mniam to było boskie gdy już myślałem że to koniec moich męk usiadła na przeciwko mnie i zaczeła się masturbować nie mogłem jej dotknąć wiec wziołem swojego i robiłem w rytm jej jęków i westchnięć było bosko na końcu wzieła go do ust i wyssała do ostatniej kropelki a potem się 7razy kochaliśmy przerwy tylko po 10minut na wytchnienie. Było super i nie wiem jak Ona to robiła że cały czas mi stał.Jest okrąglutką dziewczyną ma prawie 90kg ale potrafi dziewczyna dokopać do pieca:) chyba poproszę ją żeby została moją dziewczyną bo z żadną szczupłą dziewczyną nie było mi tak cudownie jak z nią:)

Gość gość
Oj masz fantazje człowieku. Napisz może coś prawdziwego jak se konia zwaliłeś po sylwestrze i usnąłeś.

Gość gość
Myśl sobie co chcesz ja wiem swoje ,a ty wiesz swoje.