Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dostane kredyt

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 22 lata , mam umowe o prace na czas nieokreslony na umowie mam najnizsza krajowa chodz zarabiam duzo wiecej,ale jestem w biku... czy jest mozliwosc abym dostal 5 tys kredytu na 3 lata ? Orientuje sie ktos moze ? Bardzo potrzrbna mi ta kasa miedzy innymi na splate tych dlugow :/

Gość gość
Halooii

Gość gość
A czy jak splace bik to bedzie juz ok ? Bo mam tam dokladnie 460 zl...

Gość gość
Up

Gość gość
A czy . Takiej sytuacji dostane cos na raty ?

Gość gość

Gość gość

Gość gość
ale w biku jako dłużnik który nie spłaca-zalega? w biku są prawie wszystkie twoje kredyty , karty kredytowe etc. Jak nie zalegasz ze spłatami to masz dość dużo pkt(zbierasz pkt i budujesz swoja wiarygodność) . co za tym idzie dla banku jesteś dobrym klientem, jak nie spłacasz,albo z opóźnieniem to masz mało pkt i kredytu w tym momencie nie dostaniesz na pewno.

Gość gość
primo: choć i chodź to dwa różne słowa o różnych znaczeniach; nie używa sie ich zamiennie. a secundo co to wg Ciebie znaczy jestem w BIK-u. Czy to że masz kredyt i spłacasz go w terminie czy masz jakieś zaległości bo to drastycznie zmienia Twoją wiarygodność kredytową

Gość gość
Nie zaplacilem jednej raty za telewizje....czy jak to zaplace to bede mogl dostac w przysxlosci kredyt czy zawsze juz bede dla banku dluznikiem??

Gość adam babenko
Trudno powiedzieć, ale tego raczej nie ma w BIK. A co do kredytu to radzę załatwiać takie tematy przez doradców. Mówi wam coś Górnośląskie Towarzystwo Finansowe? Zrobią analizę i puszczą wnioski kredytowe tam, gdzie ma to sens. A szukanie po mieście mija się z celem - każdy bank ma inną ofertę.