Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ARTJANI PHOTOGRAPHY

PLENER SLUBNY W PARŻU

Polecane posty

Gość ARTJANI PHOTOGRAPHY

Witam mieszkam w Paryżu zajmuje się fotografią od 4 lat Moja Pasja zdobyte doświadczenie oraz sprzęt fotograficzny wysokiej jakości którego używam pozwalają mi zaspokoić potrzeby nawet najbardziej wymagających klijentów. Zdobywałem oraz uczyłem sie fotografii reporterskiej slubnej, i portretowej od najlepszych fotografow w Polsce np: Akademia Fotografii Ślubnej w Warszawie, Akademia fotografii Portretu klasycznego,Indywidualne warsztaty fotografii ślubnej w Paryżu SzkołaObrazu Grzegorz Płaczek, Warsztaty fotografia ślubna – kolejny krok w Krakowie SzkołaObrazu Grzegorz Płaczek. W mojej pracy od samego początku przykładam dużą wagę zarówno do umiejętności reporterskich oraz najwyższego poziomu obsługi Państwa. Jestem fotografem który stawia na moment, naturalność i emocje. Dla mnie nie ma zdjęć banalnych każde jest wyjątkowe ma swoją duszę i przekaz.Oferuje również Państwu profesjonalny Make-Up Artist i fryzjerstwo. Przyjmuje zlecenia na sesje narzeczeńskie jak i również na plener ślubny.Najnowsze opinie o mnie i mojej fotografii dostępne są na moim Fan Page – zapraszam https://www.facebook.com/artjanicom oraz www.artjani.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować