Gość ARTJANI PHOTOGRAPHY Napisano Styczeń 2, 2014 Witam mieszkam w Paryżu zajmuje się fotografią od 4 lat Moja Pasja zdobyte doświadczenie oraz sprzęt fotograficzny wysokiej jakości którego używam pozwalają mi zaspokoić potrzeby nawet najbardziej wymagających klijentów. Zdobywałem oraz uczyłem sie fotografii reporterskiej slubnej, i portretowej od najlepszych fotografow w Polsce np: Akademia Fotografii Ślubnej w Warszawie, Akademia fotografii Portretu klasycznego,Indywidualne warsztaty fotografii ślubnej w Paryżu SzkołaObrazu Grzegorz Płaczek, Warsztaty fotografia ślubna – kolejny krok w Krakowie SzkołaObrazu Grzegorz Płaczek. W mojej pracy od samego początku przykładam dużą wagę zarówno do umiejętności reporterskich oraz najwyższego poziomu obsługi Państwa. Jestem fotografem który stawia na moment, naturalność i emocje. Dla mnie nie ma zdjęć banalnych każde jest wyjątkowe ma swoją duszę i przekaz.Oferuje również Państwu profesjonalny Make-Up Artist i fryzjerstwo. Przyjmuje zlecenia na sesje narzeczeńskie jak i również na plener ślubny.Najnowsze opinie o mnie i mojej fotografii dostępne są na moim Fan Page – zapraszam https://www.facebook.com/artjanicom oraz www.artjani.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach