Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka_gwiazdeczka

Jak zapytac mojego chlopaka o dlugosc jego penisa

Polecane posty

Witajcie ! Mam pytanie. Jak moge zapytac mojego chlopaka o dlugosc jego penisa ? Narazie nie moge tego sprawdzic bo nie jestem gotowa na pierwszy raz ale chcewiedziec z ciekwosci ile ma cm :) Moze tu bardziej chlopaki doradza jakie pytanie go nie urazi ;)

Gość gość
jesli zapyta cie o rozmiar piersi, ty bez problemu mozesz zapytac o rozmiar penisa ;)

Gość gość
Mojej powiedziałem,jak chciała wiedzieć 21/15,5 cm. odpowiedziała,żebym przy niej został do końca życia.

Gość Stormm
Jak bedzie mial sie czym pochwalic zadnym pytaniem nie urazisz... A jak ma mikro to jak bys nie zapytala i tak bedzie mu przykro...

Ale problem w tym ze ja nie wiem jak zapytac zeby go nie urazic :(( A on o rozmiar piersi sie nie zapyta, bo on twierdzi ze liczby mu nic nie daja :(( A mnie to poprostu ciekawi. Pomozcie ! Rozmawiamy o wszystkim a o tym nie umiem :(

Gość gość
skoro mowi, ze liczby nic nie daja, to ma malego. facet ktory am duzego bez wahania zapyta o rmoziar biustu, facet ktory sie wstydzi swojego przyrodzenia nie zapyta

Ale chodzi o to, ze on twierdzi ze sie nie zna na rozmiarach stanika.. powiedzial ze on sobie sam chce sprawdzic :) Ja tylko ytam jakie pytanie zadac !

Gość Stormm
w markecie na warzywach wystrasz sie ogorka ze strasznie duzy zobaczysz czy powie.... Eeee taki sobie... Czy rany to jakies monstrum!!!! :-)

Gość gość
gość z 11:59, nieźle fantazja poniosła, 21 hehhe chyba w marzeniach

Gość gość
spytaj go wprost. jak ma małego to widziałem ostatnio ranking środków na powiększanie na rspp.pl

Gość gość
gość z 11:59, nieźle fantazja poniosła, 21 hehhe chyba w marzeniach

Stormm: dobry pomysl haahaha ;D ale moze cos delikatniejszego ? Zwykle pytaie na zasadzie " Kochanie, nie zrozum mnie zle, ale z ciekowsci moze pochwalilbys sie ile Twoj przyjaciel ma cm?" Co wy na to ? :)

Gość gość
hahahha :D A on na to: Mój najlepszy przyjaciel ma 175 cm,a co kochanie? :D

Gość gość
Nie to całkiem naturalna sztuka mięsa.Dla mnie ten wymiar już nie robi szału,ale niektórym kobietom :) To tak jak z piersiami są kobiety z małymi i są kobiety z ogromnymi :)

Gość gość
Czy dziś dzieciarnia ma wolne? Jesteś tak infantylna autorko, że rozmowa z tobą na ten temat zakrawa o pedofilię.

Gość gość
Od tego trzeba zacząć,że jak nie jesteś gotowa na sex to po co ci chłopak,pewnie go ko kochasz a nie wyobrażasz sobie nawet jak go gnębisz i się na nim znęcasz nie uprawiając z nim sexu,pomyśl o nim nie tylko o sobie,egoistko.

Gość gość
Po prostu zrób mu laskę i sama sprawdź . A jak nie jesteś nawet do tego gotowa to daj mu spokój.

Gość mokraja
Po lodziku wez miare i zmierz poprostu

Gość gość
Najlepiej po japonsku sie spytaj, ewentualnie po wegiersku. A tak na powaznie to po co ci ta wiedza ? Naczytasz sie w internecie ze kazdy ma 20 cm czlonka albo ze tyle trzeba miec co najmniej zeby zadowolic kobiete, potem okaze sie iz on ma kilka cm mniej i bedziesz na starcie miala zle nastawienie do seksu z nim.

Gość gość
moze sprawdz przez spodnie??? twoja reka cie nigdy nie oklamie a jego buzia moze

Gość gość
Sama zmierz. A tak na serio to spytaj normalnie o sie jeszczepewnie podnieci

Gość gość
Zabierz go do sauny i wtedy sobie porównasz wielkość z penisami innych facetów.

Gość gość
Ja swojemu zmierzyłam sama. Powiedziałam wprost,że koleżanki się chwalą,że ich chłopaki ich zadowalają, bo mają co w slipach nosić. Na to mój,czy w takim razie zrobię mu laskę. A ja,że ok. U niego w pokoju zabrałam się za niego i jak stał na baczność zmierzyłam,od góry od podbrzusza do koniuszka równe 20 cm. Potem dokończyłam mu ręką. Grubości nie mierzyłam. Na drugi dzień miałam wolną chatę i poszliśmy 1 raz na całość. Spoko,przygotowałam się,tabletki biorę. Czułam go naprawdę mocno,szczególnie jak kończyliśmy od tyłu jego ruchy były w środku odlotowe.Zlał się obficie aż ze mnie wypływało. Nie ma jak bezpośredniość.

Gość gość
Ja nie pytałam ,gdy bylismy w ustronnym miescu po prostu złapałam delikatnie za rozporek rozpięłam i wzięłam do reki tak by mu stanął i widziałam on ze mną zrobił to samo zdjął majtki i zaczął całować doprowadził mnie do szczytowania w odwecie zrobiłam mu laske jest moim mężem.Byl prawiczkiem ja dziewicą.

Gość gość
pollitrowa butelka np. coca-coli ma okolo 17-18 cm. porownaj na oko albo miej pod reka butelke, zeby mniej wiecej ocenic. sztuczka stara jak swiat.

Gość gość
Ja zmiezylam facetowi i jego koledze facet miał 19 a kolega 18 ale grubszego facet poszedł do sklepu a jego kolega się sposcil na twarz jak facet wrócil dał mu piwo i pocałował mnie później poprosił mnie o to żebym kochała się z jego kolega i z nim było bosko kolega wszedł we mnie odrazu i później jeszcze mu zrobiłam loda z połykiem

Gość gość
Ja bym zerwał znajomość

Gość gość
Z kim byś zerwał znajomość

Gość gość
Ta...wszyscy mają po 20 cm :). Mam 16 cm i kochanki co mają mężów większego nie miały. Penis 20 cm to jeden na 20 sztuk...to albo na kafeterii siedzi ten 5 procent populacji albo fantazja granic nie zna...(a to jest bardziej prawdopodobne)