Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

yasminelle

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestem w trakcie zażywania 1wszego opakowania Yasminelle, do końca opakowania zostały mi 3 tabletki. Dostałam dzisiaj krwawienia, tak jakby okres, boli mnie podbrzusze. Martwię się. Ostatni okres miałam niedawno - 15-21 grudnia.

Gość gość
organizm przyzwyczaja sie do hormonow 4 mce przez ten czas krwawienia plamienia moga sie pojawiac bierz nadal pigulki i sie tak nie martw

Gość sekstozdrowie
organizm ci szaleje pod wpływem hormonów. Jeśli to twoje 1sze tabletki w życiu to tym bardziej Przy pierwszym opakowaniu (novynette). 3 ostatnie tabletki w zanadrzu a ja dostaje okres. Trwał 2 dni (chyba nawet nie całe) po czym po odstawieniu na 3 dzień znów okres. Nie przejmuj się tym. Jeśli nie wyreguluje ci się przy kolejnych opakowaniach to może być niepokojące. Ale póki co nie panikuj. Dla pocieszenia (jako że miałam podobnie) następne opakowanie było już bez przygód i jest regularny okres do tej pory. Odstawiam i za 3 dni się pojawia :)

Gość gość
Super, dziękuję! uspokoiłyście mnie! Nawet z mamą nie mam jak o tym pogadać, bo nie rozmawiamy o takich rzeczach, więc... No i się martwiłam. Jeszcze dwa dni temu, w sylwestra, zapomniałam wziąć pigułki, zażyłam ją po 9h. Na ulotce było napisane, że do 12h to nie jest żaden problem, czy to prawda? Następnego dnia normalnie kochałam się ze swoim chłopakiem i miał wytrysk we mnie.