Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okropne swedzenie juz nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość gość

okropnie swedza mnie okolice intymne, nie wiem juz co robic, chyba zaraz wydrapię wszystko do krwi :( jestem w 37 tc, wczesniej leczylam grzybicę, bralam pimafucin, pimafucort, clotrimazolum, maxmirror, wszystko pomagalo tylko na chwilę., TYeraz biorę tylkol furaginę. Dziś już mam dosc, nie mogęsiedziec, tak swędzi,...Co mogę zrobic?? wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien

Gość gość
Zrób w dzbanku herbatę rumiankowa z kilku torebek i wlej ją do miski z woda . Potem weź sobie gazetke i posiedz z tylkiem w tej misce ze 20 minut. Mi to dużą ulgę przyniosło. A potem uzyj maści clotrimazolum. Na mnie to podzialalo i jakoś wytrzymalam do wizyty u lekarza.

Gość gość
ehhh, rumianku nie mam, wyjsc nie dam rady bo corcia wlasnie zasnela i pewnie bedzie drzemac ze 2 godziny. i clotrimazolum tez sie skonczylo jak na zlosc :(a jakies inne sposoby?

Gość gość
Niestety innych domowych sposobów nie znam.

Gość maja128
jogurtem naturalnym potraktuj krocze:) tak kiedys slyszalam ale nie wiem ile w tym prawdy. spróbować mozesz

Gość gość
Tantum rosa, wymyj się tym dokładnie i po każdym siusiu szczególnie. Na początku piecze ale potem trochę ulgi jest.

Gość gość
polewaj swędzące miejsce zimną/chłodna wodą. przyniesie ulgę na jakiś czas

Gość gość
jogurt naturalny potwierdzam mi pomagal tantum rosa nie wiem czy w ciazy mozna wiec poszukaj info

Gość maja128
kora dębu - zaparz i posiedz w tym

Gość gość
autorko a ja Ci radze, poszukaj lekarza albo idz do swojego, koncówka ciązy a Ty masz taką pwoażną infekcje, przecież to może się źle skończyć.