Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w miłości jest najważniejsze albo w związku

Polecane posty

Gość gość

np. moi znajomi - jedna kol zaczęła się spotykać z chłopakiem, na którym jej średnio zależało, on za nią długo latał, zabiegał o nią, są razem już ponad 3,5 roku, ona go chyba kocha, ale nieraz mówiła,że jest z nim bo go nie rzuci, bo chyba nie znajdzie innego (jest dość nieśmiała) inna też około 3 lata w zwiazku, związek na początku bez romantyzmu, zaczeli od calowania sie po pijaku, potem on sie z nią chcial spotykac a ona do niego " jak chcesz ze mna uprawiac seks to musimy byc parą" no i są parą juz dlugo, nawet się zaręczyli i mieszkają razem, dodam ,że w obu parach byli dla siebie pierwszymi partnerami w łóżku

Gość gość
kompromis i szacunek, z czasem milosc sie dopiero rodzi. Mozna zakochac sie w kims kto sie tylko podobal na poczatku gdy okaze sie kims dla nas

Gość mika91
nie ****** się ze szwagierką!

Gość Bawar Rycho
Zrobiłem kupe

Gość gość
brawo Rycho:-D

Gość gość
pytam, bo ja jestem w związku z chłopakiem kilka miesięcy, on ze mną zerwał, ale walczyłam o niego bo nie umiałam odpuścić, pomijając,że jest przystojny, zauroczył mnie swoim charakterem, całym sobą, nie spotkałam wcześniej kogoś takiego, szanuje mnie i dobrze traktuje, podobają mi się jego poglądy, naprawdę nie sądzę aby było wielu takich jak on , ale on nie jest pewien czy to uczucie to jest to, głownie z tego powodu ,że nie tęskni za mną itp. ja też czasem nie odczuwam tęsknoty, ale to dlatego,ze wiem iż on gdzieś tam jest i się nie martwię, nie czujemy motylków w brzuchu, ale gdy jestesmy razem to jest wspaniale, on potrafi mnie trzymać kilka godzin za rękę mimo ,że jest mu niewygodnie, wiem to głupie, ale dla mnie takie drobiazgi też mają znaczenie

Gość Bawar Rycho
Czy jesteś w związku czy nie zrobienie kupy jest bardzo zdrowe