Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZUJĘ JAKBYM SIE OTWORZYLA jakbyzaraz mialo mi wypasc dziecko

Polecane posty

Gość gość

nagle "na dole" zrobilo misie jakos tak szeroko i dziwnie, nie wiem co sie dzieje, mam wrazenie jakby dziecko mialo zaraz wypasc. jestem w 37 tc, dziecko ulozone posladkowo. poza tym zadnych objawow czuje sie dobrze, wody nie wyciekaja. jechac do szpitala czy to normalne/??

Gość gość
?

Gość gość
Sprawdź sobie palcami czy coś wyczuwasz Oprocz normalnych, kobiecych rzeczy. Przecież sama palcem możesz sprawdzić czy robi sue Rozwarcie. i nie. Nie trzeba wkładać ani głęboko ani szeroko

Gość gość
glupio przyznac ale nie wiem po czym poznac czy jest rozwarcie... wladajac tylko palec bede wiedziala?

Gość gość
Szyjke macicy potrafisz wyczuć?

Gość gość
niestety nie, nie robilam tego nigdy

Gość gość
Kurcze. Jak wlozysz palec do pochwy to wyczujesz takie jakby koleczko z dziurka. Jeżeli wyczuwasz te kolrczko iw dziurkę nie wlozysz palca to sztuka jest jeszcze zamknięta. Jeżeli zaczyna sue otwierać to ta dziurka jest większa. Kurcze. Bardziej obrazowo wytłumaczyć nie potrafię :-)

Gość gość
sprobnowalam, wlozylam palec najgłębiej jak się da i nic, zadnego koleczka z dziurką nie wyczulam :)

Gość gość
Ja pilnowalam tak swojego cyklu więc wiem o co chodzi. Mam nadzieję ze chociaż trochę pomoglam. A ba marginesie - ja mialam takie uczucie trzy tyg przed porodem

Gość gość
O cholibka. :-) mi lekarz powiedział ze dosc nisko mam osadzona szyjke to może dlatego ja wycUwalam?