Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choranakolano

zakochalam sie w starszym

Polecane posty

Gość choranakolano

No i mam problem :/ mam 16 lat (rocznikowo ) hmmm... i chyba sie pierwszy raz zakochalam ale co gorsza z starszym facecie o ok.10-15 lat. Nwm ile ma lat bo z nim tylko raz gadałam. Pracuje w mpk. Wygląda młodo więc może nawet jest starczy o mniej niz 10 lat. No nwm. Jest mega <3 Gadałam z nim jak jechałam z psem i go o coś prosiłam ( nie ważne o co ) Dzisiaj znowu jechałam a że troche kuleje bo mam chore kolano to specjalnie na mnie czekał aż dolece do autobusu i sb znajde miejsce a jak wychodzilam to się tak na mnie spojrzał i sie uśmiechnął.

Gość gość
jak sie na ciebie spojrzal i sie usmiechnal to nic nie znaczy i tak naprawde uwierz mi wybij se z glowy ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość choranakolano
Wiem ze nie mam szans :( ale chce sie chociaż zaprzyjaźnić

Gość choranakolano
no pomóżcie mi no ;) jego głos jest mega i wgl. jak z nim jade to ciągle się na mnie patrzy hehe

Gość gość
jak się tak wgapia to piewnie jesteś ładna, z tym że ten twój wiek, nie obraź się, jednak 16... to tylko może pozostać w sferze twoich i jego marzeń. 🖐️

Gość choranakolano
w sumie tak ale z tym wiekiem to pewnie przesadziłam bo wygląda młodo. a jak się z nim zaprzyjaźnić albo zwrócić na siebie uwage bez przypału xD jedyna okazja do rozmowy to albo bilet albo pies ale nie bd za każdym razem z psem jeździć bo wiadomo drogo wychodzi bo 2,5 zł za psa a nwm kiedy jeździ i na jakiej linii. Po prostu albo mam szczęście albo nie :(

Gość gościowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeżdżąc po mieście jak będziesz go widziała to jedź 2-3 przystanki i kup u niego bilet i powiedz miłego dnia a na koniec się pożegnaj albo coś. Powodzonka jak będziesz jechała z nim np. z pętli albo jak nikogo nie będzie to pogadaj albo coś

Gość gość
a co z twojom c***om ostatnio cos tam pisalaso

Gość choranakolano
hehe a lepiej dzięki ;/ ale to jest inny temat

Gość gość
no halo dawajcie pomysły jak do niego zagadać

Gość hjkjhgfds
mam wspaniałego lekarza :)

Gość choranakolano
Boszzz prosze was o pomoc bo mi zależy a często się ludziom udaje

Gość choranakolano
Caly czas o nim myślę :( on jest taki słodki

Gość choranakolano
no i znowu :/ jade dzisiaj z psem autobusem i on jechał :( było za dużo ludzi żeby zagadać albo coś. To mnie dobiło że nie mogłam pogadać i go usłyszeć. Patrzył się na mnie a ja na niego ;) myśle, że moglibyśmy się jakoś zaprzyjaźnić

Gość choranakolano
Moze ktoś mi jakoś pomóc ?

Gość choranakolano
nwm co robić przestaje normalnie funkcjonować. myśle o nim <3

Gość choranakolano
I znowu nie moge spać snił mi sie przed chwilą że do mnie zagadal bo jechalismy sami ;)

Gość gość
gdybyś nacisnela sprzenglo gaz i hamulec to by cie przynajmniej nauczyl jezdzic po lewej stronie chodnika

Gość choranakolano
A tak serio to chętnie bym się nauczyła jeździć autobusem bo samochodem już w troche umiem.

Gość choranakolano
Moja mama zaczyna coś podejrzewac :/ a ja udaje że nic sie nie stało ale myślę i chce z nim chociaż pogadać. Mam sąsiada kierowce i myślałam żeby z nim pogadać ale nwm czy nie piwie on moim rodzicom. Napisalam wnikliwą opinię do mpk dla niego ♡ Może się skapnie że to ja... Myślałam o kontalcie z mpk telefonicznie ale to chyba za wcześnie na razie

Gość huhucossiezaczyna
Widze że coś moze iskrzyc między wami skoro cie obserwuje to znaczy że też się w jakiś sposób tobą zainteresował. Może miłości z tego nie będzie ale przyjaźń może być. Jak będziesz jechała to kup bilet życz miłego dnia. Zagadaj jak dzień mija ( oczywiście jeśli będzie mało osób żeby mu nie na robic problemów )

Gość choranakolano
JA CHCE GO SPOTKAĆ I Z NIM BYĆ DO JASNEJ CIASNEJ mam dość swojwgo zauroczenia. Moje pierwsze zakochanie a takie nieudane. Zawsze sobie mówiłam że sie nie zakocham ze bd sama i on sis pokazał ; (

Gość huhucossiezaczyna
Nwm jak c***omóc dziewczyno. Pewnie rzeczywiście bedzie to do końca twój koszmar miłosny chyba że ci się uda

Gość choranakolano
Mama to przeczytała :( i sie śmiała

Gość choranakolano
Powiedziałam mamie że to nie jest mój wpis i wgl. A ona że sobie nie wyobraża że sie zakochuje w kimś takim

Gość gość
wydaje sie piekne-ale nie na dlugo.wiem z wlasnych przezyc lepiej to zakoncz -zeby nie cierpiec-(tyle zycia przed toba)

Gość choranakolano
Nie da sie chyba zapomnieć ; ( Z tym że często go widzę w autobusie jak jade przecież nie bd uciekać jak go zobaczę bo to bd dziwne ja go chce

Gość gość
gówniaro do książek , uczyć się a nie oglądać się za mężczyznami. Zadatek na dziwkę.

Gość gość
ja tez kiedys zkochałam sie w starszym i teraz tego bardzo zaluje nie potrafil docenic co mial

Gość gość
nie wiem jak mozna mowic na kogos zadatek na dziwke pewie mowi to osoba ktora nigdy nie byla zakochana a to jej prawo mlodosci trzeba spojzec na siebie a potem oceniac innych