Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Jaki to jest tytul piosenki

Polecane posty

Hej mam straszny problem ze znalezieniem jednej bardzo ladnej piosenki szukam i szukam i nie moge nigdzie znalesc ;-( spiewa ja facet na 100% bo ta piosenka leciala na weselu mojej znajomej jak bylismy u niej caly czas sobie ja nuce i spiewam przy okazji wyszukuje jej w necie ale nigdzie nie moge jej znalesc wiec prosze was o pomoc a teraz wam napisze jakie sa slowa tej piosenki uwaga hehe SAMON IN A WAS THE RE WE SAMMEN THE STI RE WE SAM KISS WE RE AND DRA A LIVE FOR YOU IN A WE i to jest refren a jak sie ta piosenka skonczyla to pani powiedziala SAMER KEJ LOVE czy cos podobnego dokladnie slychac niestety nie bylo takze nie wiem do konca chyba to jest tylul ale jak wpisuje ta nazwe do neta to nie wyswietla mi sie taka piosenka błagam was pomozcie mi plisss bardzo mi zależy na tej piosence bo jezt bardzo piekna ;-)

jakbyś jaśniej napisała słowa to by się może dało pomóc ale to nie wiadomo w jakim języku jest

Gość gość
nie dziwię się, że nie możesz znaleźć, po jakiemu to? :o

Gość gość
Napisz cos wiecej tekstu tylko plastic pisz dokladnym fonetem to postaram Ci sie pomoc

Gość gość
Ok Przepraszam zamiast plastic mialo byc plsss tylko iPhone sobie cos innego wpisal.

Gość gość
Love Song- Sara ? I Love You - Summer Skye Legrand ?

Gość gość
dobra postaram sie jakis napisac ale naprawde jak juz wczesniej napisałam te słowa własnie tak leca nie wiem tez po jakim to jest jezyku wydaje mi sie ze na pewno nie po polski jakos tak sie zaczyna pierwsza zwrotka HAV A WIU STIWA TEJS STEJST A FIL LAKO A PAS STEEW WE A PON ONE A DAYS refren -- -SAMON IN A WAS STI THE WE SAMEN THE SI THE WE SOME TIS albo KISS WE LERE DRAW I LAJF FO YOU WIN A DAY sorki ale lepiej nie potrafie piosac tej piosenki SAMER KEJ LOVE na koncu powiedziała ta babka i potem była inna piosenka błagam was pomóżcie mi bardzo mi zalerzy na tej piosence ;)

Gość gość
Hahahahahahaha nie wierze :)))))

Gość gość
to?? bp jak nie, to innego pomysłu nie mam... Adele - Someone Like You

Dobra leczsze juz sobie znalazlam tą piosenke dzieki wielkie widzialam że na was zawsze mozna liczyć cymbaly z was

Gość gość
Ot i dziunia rzekła;) Sama jesteś cymbał skoro takie bzdurne tematy zakładasz....ech....

Gość gość
Cymbałem możesz siebie nazwać jak napisałaś "słowa" w swoim języku i oczekujesz cudów..