Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutas_smutny

Czy są tutaj dziewice 25 plus

Polecane posty

Gość smutas_smutny

dlaczego jestescie dziewicami ?

Gość gość
wierzysz w bajki?

Gość smutas_smutny
co chwila tu jakies piszą :P

Gość gość
co wy widzicie w tym dziewictwie ja to tylko widze ozieblosc sexualna,bo im starsza dziewica tym bardziej skrzywiona psychicznie,gdyz tlumiona potrzeba rodzi nerwice,a jesli sie tego nie tlumi to nie ma sie potrzeb,wiec nic z tego nie rozumiem jedno i drugie jest nie zdrowe -czy chcecie niezdrowych ozieblych zon czy skrzywionych emocjonalnie?

Gość gość
ja jestem

Gość gość_29
mnie tam zastanawia bardziej dlaczego są dziewicami i dlaczego nie chcą tego zmienić !

Gość gość
Ja jestem. Oziebla nie jestem, oj nie. :)

Gość gość_29
to dlaczego nie miałaś nikogo ?

Gość gość
Tak sie zlozylo. Mialam jakies tam formy bliskosci cielesnej ze swoim pierwszym chlopakiem - mialam 18 lat. Pozniej po rozstaniu z nim uznalam, ze nie chce sie wiazac, ze to i tak sie rozwali bo jestem za mloda ( a ja sie przywiazuje). No i jak skonczylam 24 lata to uznalam, ze fajnie by bylo kogos miec, no ale... spotykalam sie z kims i niestety nic nie wyszlo. (albo stety). No i tak czekam. :) A zadne seksy bez zobowiazan mnie nie interesuja. To nie dla nie. :)

Gość gość
A 40 tka dziewica moze byc?

Gość gość
niektórzy traktują seks jak pójścxie do kiepskiej jadłodajni i później zadają tak głupie pytania na forach :O

Gość ja pau jol żol
Dziewice po 20-stce ? Proszę Was same się okłamujecie, sex był jest i bd niezbedny w życiu wszystkich. Nawet nie ma poważnego związku bez sexu to normalna sprawa...

Gość gość
w jakim sensie sie oklamuja? oklamujemy? nie rozumiem tego.

Gość gość
ja tez nie. A niech sobie spokojnie zyja te kobiety nie kazda musi miec faceta.

ja jestem asem, jeszczę nie jestem 25, ale mam nadzieję, że nigdy mi się to nie zmieni. jak widze, jak seksualne osoby męczą sie z tym gównem to czuję jedynie współczucie, a nie zazdrość. a żeby traktować posiadanie popędu jako zaletę to nie wiem :D chyba trzeba się nawdychać kleju, żeby takie rzeczy opowiadać najlepsze jest to, że dziewice lub prawiczki, które mają w******* na seks zawsze lub w pewnym okresie życia (a nie te, które tego żebrzą) mają naprawdę w******** a najbardziej sfrustrowane i agresywne są osoby, które taką postawę atakują, wyśmiewają itd. nie mam pojęcia jakie źródło ma ten fenomen:D