Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde2342345345

Proszę o opinie na temat kobiety

Polecane posty

Gość kurde2342345345

Witam wszystkich, proszę o opinię na temat danej kobiety, czy jest w ogole warta poważnego związku. a Więc miałem/mam doczyniena z kobietą mianowicie taką, jest starsza ode mnie o pare lat i ma dziecko( z turkiem jakims) uciekła i zabrała dziecko ktore nosi jej nazwisko twierdząc, ze nie moglaby z nim być bo on nie chciał się zmienić i by nie przestał tego co robi, mianowicie non stop ode mnie oczekiwała jakis prezentow, gdy przychodziłem do niej do domu pierwsze co to patrzała co mam w ręku dopiero na mnie, raz się spoznilem 5 minut to na dzien dobry wręcz mnie szarpała wpychając do mieszkania i mowiac ze mam mowic ze sie spoznie nastepnym razem, ludzie 5 min hehe, gdy kupilem sobie nowe spodnie, ona obrazona z tekstem ze bielizne to ona sama musi sobie kupywac, cokolwiek nie kupilem sobie to sprawdzała mi metki jakiej to firmy rzeczy mam na sobie, non stop kup to kup tamto na wieczor kup to, jak nie kupilem czegos co nie bylo to spazmy dostawala, codziennie pije piwo wręcz na wieczor i jest bardzo agresywna po nim gada takie teksty ze szok, pomagalem jej sprzatelm wiercilem skrecalem, dzieckiem sie zajmowalem, a tu doslownie nic pozytywnego dla mnie, np mialem wolny dzien od pracy wiec bylem pelen energi a ona z pracy wracala i do mnie z krzykiem ze ja sie opierniczalem caly dzien a ona pracowala i zebym ja nie wkurzal, smieszne bo nic nie zrobilem w ogole, non stop jakies tajemnice, albo wymyslala sobie jakis spotkania z kolezankami osobami ze zna ich i w ogole, a nic takiego nie mialo miejsca, prace ma lekka, a krzyczy ze za ciezko jej, ani nie moge z kolega sie zobaczyc nic a co dopiero z jakas kolezanka, bardzo zlosliwa ja tak ona tak, tylko bez smiechu i tekstow ze idiotą jestem ale czy taka kobieta jest czegos wart?? to tak w skrocie

Gość tris345
Lepiej napisz dlaczego z nia jestes.

Gość gość
Uciekaj chłopie.

Gość gość
Ciężko wystawić opinię kobiecie, na podstawie jednego chaotycznego postu napisanego przez pokrzywdzonego mężczyznę. Generalna zasada jest taka, że mężczyzna jest pokrzywdzony, bo mu się zła kobieta trafiła. Przyjmując takie właśnie założenie należy odejść od tej kobiety i znaleźć sobie inną.