Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rasowa

JAKIEJ RASY PREFERUJECIE LUDZI

Polecane posty

Gość Rasowa

tak jak w temacie , i chodzi mi tu tylko o atrakcyjnosc tzw.seksualna , a jak ktos nie wie o co chodzi to podaje tu rozne typy : Biała kaukazka, Czarną -murzynska ( aha i prosze mi tu z rasizmem nie wyjezdzac jakby co bo ja uwazam ze slowo murzyn wcale nie jest rasistowskie) Azjatycką -japonska(do tej grupy wliczam wszystkich tzw.skosnookich) /hinduska /arabską (bo od azji mniejszej ) Mulac****ołaczenie rasy czarnej i białej Zambosi -połaczenie rasy czarnej i żółtej Metysi -połączenie rasy zółtej i białej Indianie Aborygeni Latynosi jesli jakiej nie wymieniłam to najwyzej dopiszecie ja osobiscie uwazam ze najładniejsze sa mieszanki , jednak one najczesciej nie maja blond wlosow ktore uwazam za najladniejsze (mowie tu o naturalnych ) wiec chyba biała kaukazka jest najbardziej roznorodna bo tamte sa takie jakby to ując nijkie (choc nie w polsce )

Gość gość
jeszcze hindusy i pokrewni im cygany.to ani biale ani czarne czyli zadne

Gość gość
W Polsce większosc osob na mysi kolor wlosow tyle za baby farbuja na platyne albo granatowa czern.na takich wegrzech oprocz cyganów jest wiele brunetow /brunetek wegierskiego pochodzenia.

Gość Rasowa
nie macie swoich ulubionych typow?

Gość gość
czarni, mulaci albo biali :)

Gość Rasowa
no polski typ to jasne blond (w dziecinstwie ) a pozniej wlasnie taki mysi no ale wieksosc ludzi na swiecie ma brazową karnacje i brazowe oczy oraz czarne lub brazowe wlosy no i gdyby nie bylo bialych ludzi to wszyscy byli by w sumie ciemni/czarni co mi sie nie podoba ale to tylko moja subiektywna opinia

Gość Rasowa
InuSitat -heh no co racja to racja :) ale jednak ten wyglad ma jakiejs znaczenie a chcialabym poznac opinie na ten temat od roznych ciekawych osob :)

Gość gość
jeśli chodzi o atrakyjność seksualna to dla mnie atrakcyjni są tylko biali , lubię jasne włosy, brązowe, czarnych nie cierpię, ale zdarza mi się widzieć przystojnego Azjatę czy Czarnoskórego ewentualnie latynosa, natomiast Hindusi i Cyganie są dla mnie skrajnie nieatrakcyjni

Gość gość
Rasowa , mój ulubiony typ to rasa INTELIGENTNA :p Metysi to nie jest mix rasy zołtej z biała tylko białej z rdzennymi mieszkancami Ameryki Pólnocnej, Indianami:) Moim zdaniem blondyni I blondynki to najbardziej nudny I nijaki genotyp.. O taka Halle Berry jest piekna mieszanka ras :) Mi najbardziej odpowiadaja rude :P, zielonookie, z piegami , ale nie głupie Anie Shierley:P

Gość Rasowa
no a przy takim mieszaniu to za jakies sto lat biali beda mniejszoscia na swiecie

Gość Rasowa
hehe no rasa inteligentna to rasa chyba wymarła :) co do halle berry -wg mnie nie jest piekna jak juz to ładna:) a blondyni nie sa nudnym genotypem..wg mnie sa wyjatkowi bo rzadcy a rudzi , oh to juz wogole ale u rudych to znow jest tak albo piekni (ok.5%) a te 95% to brzydcy bo czesto maja takie dziwne rysy twarzy

Gość gość
blondyni są rzadcy więc wyjątkowi,I blond kolor łagodzi rysy,szczegolnie kobietom.bo u mezczyzn wlasnie ciemna karnacja i czarne wlosy sprawiaja ze jest sie lalusiowatym.

Rasowa No cóż jest też trochę racij, w tym co mówisz mi ciężko sprecyzować, bo miałem przyjemność widzieć ładne zarówno europejki, afroamerykanki, azjatki itd, Co prawda podobają mi się kobiety o "egzotycznej" urodzie, ale trudno mi potwierdzić, czy bardziej czy mniej niż europejskie, czy słowiańskie;) To chyba indywidualna sprawa, czy ktoś jest piękny/ładny/przeciętny/brzydki i raczej stosuje je do konkretnych osób, nie całych "ras";)

Gość gość
wszystkie latynoski murzynkki hinduski i żółte kobiety wygladaja tak amo

Gość Rasowa
InuSitat -wiesz ja zdaje sobie sprawe ze nie ma tylko ludzi pieknych czy brzydkich ,chodzilo mi raczej ze jaka rasa jest uwazana za taka bardziej ladniejsza bo mi sie np.czysto czarna nie podoba bo maja kiepskie wlosy (wbrew innym opiniom) bo ten typ fil-fil brrr.. i karnacja jest prawie jednakowa bo dziecko jak sie rodzi to prawie zawsze brazowe lub czarne jednak ich plusem sa duze i pelne usta

Gość Rasowa
gościu ponizej -musze sie z toba zgodzic , generalnie karnacja brazowa dla mnie jest ok tylko mnie martwi ze bez tych recesywnych genow nie ma blondu a czarnyi brązowy jest pospolitym kolorem -wlasnie to bycie pospolitym najbardziej chyba przeraza

Gość hmmxcxc
w Polsce nieale już w takich Włoszech na Wegrzech czy w grecji blondynke uwaza sie za bostwo,bo tam mało,jeszcze naturlanych

Gość gość
Są oryginalne rasy,które wpadają w oko,ale dla mnie może być skrzyżowanie Frankensteina z dzwonnikiem z Notre dam w zielonym odcieniu ufoludka aby mu tylko mądrości nie brakowało zniosę niemal wszystko!

Gość gość
Tylko aryjskiej...reszta to nawóz:o

Gość gość
takie skrzyzowanie musi byc interesujace dla swiata :)

Gość gość
Dokładnie, mi się podoba rasa biała bo jest najbardziej zróżnicowana - są biali z blond, rudymi, czarnymi, brązowymi włosami, a tacy Czarnoskórzy to mają tylko czarne albo brązowe włosy, Azjaci to samo, latynosi też raczej nie są blondynami, to samo kolor oczu, Azjaci i Afrykanie nie mają niebieskich i zielonych oczu, a moim zdaniem zróżnicowanie jest piękne

Gość gość
no własnie - gdyby nie było rasy białej to nie było by niebieskich ,szarych i zielonych oczu , jasnej karnacji, rudych czy blond wlosow i wgl wszyscy by wygladali tak samo tzn:brązowa lub czarna karnacja ,brązowe oczy i czarne lub brązowe włosy czyli generalnie brąz ,brąz i jeszcze raz brąz oraz czerń i tak kazdy az do znudzenia ...

Gość gość
No właśnie, najciekawsza w ludziach jest różnorodność, a mieszanie ras doprowadzi do jej zaniku i wszyscy będą bardziej podobni... :( wszystkie rasy są równowartościowe, ale przez multi-kulti ta różnorodność jest niszczona :(

Gość Rasowa
i coz tu poczac ? gdybym tylko mogla to nadrabialabym cala biala rase by byla rownowaga ,ale niestety to nie mozliwe...:/

Gość Rasowa
No kobiety nie macie swojego wymarzonego typu mezczyzny ? i odwrotnie ? piszcie bo chcialabym poznac naprawde wiele opinii na ten temat

Gość gość
@Rasowa - moze najpierw nieco sie doucz, zanim zaczniesz temat? Podpowiem ci, bo widze, ze inteligencja nie jest twoim atutem. Nie ma czegos takiego jak rasa hinduska czy arabska. Mylisz podstawowe pojecia rasy i POCHODZENIA, a to juz bardzo debilne z twojej strony. Sa trzy rasy glowne. Biala, czarna i żółta. Do rasy bialej zaliczaja sie mieszkancy Europy, Hindusi, Pakistanczycy, Afganczycy (ogolnie mieszkancy Azji Południowej) i Arabowie. Do rasy czarnej zaliczamy mieszkańców Afryki oraz wysp kanaryjskich, o typowym czarnym kolorze skory, kręconych wlosach, duzych ustach, szerokim nosie. Do rasy zoltej wchodza Chinczycy i Japonczycy (choc ci drudzy czesto sa klasyfikowani jako rasa biala). Mam nadzieje, ze wyciagniesz jakies wnioski z tej lekcji i na przyszlosc nie bedziesz robic takich żenujących bledow.

Gość czarnych hojnie obdarzonych
:) :classic_cool:

Gość njsbsjbfsbdsjbf
m

Gość anabellla
m e zc z yz n pr zy p omi na j ąc yc h Jo h n eg o D e e pa . C i e m ne , głębo kie oczy, skó ra n ie za bia ła i nie za cie mn a, wł osy cie mn e, pię kne ry sy.