Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

164 cm i baleriny jak myslicie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

? baleriny skracaja nogi,czy tylko wysokie i szczuple 艂adnie wygladaja w tego typu butach>?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
fakt.nie no艣.Ja mam 174 i tylo w balerinkach,i jest sexy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 163cm wzrostu i uwielbiam balerinki, swietniwe sie w nich czuje i dobrze wygladam:)nos jak lubisz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy maj膮c haliksy mozna no艣ci膰 sanda艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haluksy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 156 i chodz臋 najcz臋艣ciej w balerinach i trampkach. W艂a艣ciwie obcasy tylko na wielkie wyj艣cia. Abstrahuj膮c od g艂upiego " tylko ta mo偶e chodzi膰 w tym i w tym" licz膮 si臋 proporcje cia艂a i " kr贸j buta". Ja np jestem bardzo szczup艂a i nogi mam d艂u偶sze ( ale bez przesady) ni偶 tu艂贸w przez co w miar臋 jestem proporcjonalna wiec baleriny mi pasuj膮 tym bardziej 偶e mam bardzo szczup艂e nogi, w膮skie stopy.. Ale nie ka偶de! Jest mn贸stwo fason贸w. W balerinach moim zdaniem najgorzej prezentuj膮 si臋 niskie i wysokie panie przy ko艣ci. Maj膮 masywne nogi i szerokie stopy co daje efekt kaczki. Zmniejsza go odpowiedni fason. Dlatego je艣li taka pani lubi baleriny i stawia na wygod臋 czemu nie. Trzeba po prostu szuka膰 odpowiedniego fasonu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie dodaj膮 ci cm fakt, ale szukaj odp fasonu jak wy偶ej./

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi tam sie podobaja dziewczyny w balerinach. wymiary to tylko suche dane - daj jakies foto to sie oceni jak wygladasz.

Udost臋pnij ten post