Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdradzacie swoich mężów

Polecane posty

Gość gość

Czy są tutaj wśród matek kobiety, które zdradzają swoich mężów?? jakie macie ku temu powody, co Wami kieruje??? czy można być wtedy szczęśliwym żyjąc jednocześnie z wyrzutami sumienia?

Gość Yapiszon
i pewnie uslyszalas ten tekst od jakiejs meskiej d****i? :D

Gość gość
???

Gość gość
ja bym nie mogla zdradzic mojego mimo wszytsko

Gość gość
ja znów coraz częściej o tym myślę....i dlatego pytam !!! ale moze dlatego, że mój mąż jest jaki jest. Wiem powiecie widziały gały co brały.....no widziały :( i to był mój błąd :(

Gość bez tłumaczeń
nie, nie chciałabym zdradzac, ale po kilku latach razem zobojętnialam do tego stopnia, że chyba by mi przykro nie było gdyby on mnie zdradził.... przynajmniej byłby jasny powód by odejść i żyć samej z dzieckiem.... czasami tego bym chciała.

Gość gość
Ja też właśnie tak do tego podchodzę...

Gość gość
Dobrze mieć kogoś do seksu, kiedy mąż jest w porządku, ale ma mniejsze potrzeby seksualne niż my, albo kiedy nie jest dopasowany do naszych potrzeb, bo lubi co innego, ma za małego członka itd. Romans odmienia życie. Może odmienić na lepsze. Częściej na twojej twarzy będzie uśmiech.

Gość gość
Boje się tylko przywiązania...do tej osoby. I co jeśli zacznie mi na niej zależeć??? a wiem, że do tego nie mogę dopuścić... I panicznie boje się, że ktoś się dowie....ale kto nie ryzykuje ten nie ma.

Gość gość
Tak, zdradziłam męża, i On wie o tym, to przez co przechodzimy to jakiś koszmar, nie chce mi się zyć nie potrafię patrzeć na siebie, mam 2 dzieci trzecie w drodze, coraz częściej mysle o samobójstwie jak urodzę. Wiem jestem beznadziejna ale nie radzę sobie z tymi wszystkimi emocjami. To był mój największy błąd życia.

Gość gość
3 dziecko męża?

Gość gość
no ja zdradziłam , ale tylko 7 razy. Od pól roku jestem grzeczna :(

Gość gość
tak, zdradziłam mojego eks męża z moim obecnym mężem- to była miłość nie do zatrzymania, nie żałowałam nigdy, nawet przez 1 sekundę

Gość gość
Ja mojego bylego z ktorym bylam 5 lat zdradzalam na potege, w tym czasie tez przezylam wielka milosc trwajaca 2 lata. W koncu odeszlam od jednego i od drugiego, od 4 lat jestem 'czysta', od 2 lat w szczesliwym zwiazku i nie mysle o zdradzie, licze tez ze to sie nie zmieni. Ale tamtego nie zaluje bo moj facet byl gnojem a ja totalna debilka ze sie z nim zwiazalam i do tego mam corke z tego zwiazku (zaczelam go zdradzac gdy corka miala 1.5 roku).

Gość gość
up