Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalijka

Odmowil mi kochania sie

Polecane posty

Gość dalijka

Tak jak w temacie. Chlopak kiedy tylko do mnie przyszedł wziął komputer i przez 5 godzin robił jakiś projekt. Troche mnie to zaczelo wkurzać i powiedział, że za pol godziny skonczy.Poczekalam, a kiedy skonczył dalam jasno do zrozumienia, ze chcialabym się kochać, on odmowil mi. Kiedy powiedzialam otwarcie, ze chcialabym się z nim kochać on odparł "znowu, ile mozna?" i zarzucil tematem o sprzataniu. Poźniej się zmył do domu do matki, pod pretekstem, że dlugo go tam nie bylo (w domysle, dlatego, że spedzilismy sylwestra razem i nocowalismy u znajomych) Strasznie mnie to urazilo. Co byście zrobily na moim miejscu? Jak się zachowac teraz? :<

Gość gość
Moze ja Cie zerzne kotku ;)

Gość gość
ciekawe że jak facet odmówi seksu, to zaraz wielka afera i foch... a jak kobieta odmawia, to nic wielkiego się nie dzieje. Egoistki i hipokrytki!!!

Gość gość
nie zawsze ma się chęci... to dotyczy zarówno płci męskiej jak i żeńskiej... aah gdyby każdy miał takie problemy... poczekaj chwilę, chyba nie myślisz narządem płciowym, że nie możesz wytrzymać ?? Ogarnij się troszkę, a będzie dobrze