Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2014

Czy mogę poronić

Polecane posty

Gość 2014

Witam proszę o poradę otóż kilka godzin temu ostro pokłóciłam się z facetem a jestem w 7 tygodniu ciąży,były nerwy stres płacz krzyki czy mogło to zaszkodzić dziecku czy mogę poronić od jednego takiego razu? nic mi nie jest tylko lekko brzuch boli i jajniki czuję,tyle co dziś rano byłam u ginekologa i mimo moich lekkich plamień z ciążą wszystko ok biorę luteinę i duphaston

Gość gość
Możesz poronić jak zaczniesz krwawic.

Gość 2014
nie krwawię bo tak już bym jechała do szpitala ale chodzi o to czy nie zaszkodziło dzidzi czy nagle serduszko nie przestanie bić i dzidzia nie będzie dalej się rozwijać-boję się tego ale kłótni nie mogłam po minąć a ni wyjść po prostu wybuchłam

Gość gość
WYLUZUJ wiekszosc kobiet w ciazy sie kloci ma stresy nie raz wpadnie to myslisz ze takie to sa wyluzowane? hormony szaleja, facet czesto nie chce dziecka itd i jakos rodza. Nic sie nie stanie. Ja to w ciazy cyrki odstawialam juz od 5 tygodnia

Gość 2014
No to mnie pocieszyłaś ja już mam rocznego synka ;) ale z nim ciążę znosiłam inaczej teraz mam plamienia i jadę na tych tabletkach niby dzidzia rozwija się prawidłowo ale ta kłótnia mnie dziś dobiła i mysle czy maluszkowi nie zaszkodziło

Gość 2014
No to mnie pocieszyłaś ja już mam rocznego synka ;) ale z nim ciążę znosiłam inaczej teraz mam plamienia i jadę na tych tabletkach niby dzidzia rozwija się prawidłowo ale ta kłótnia mnie dziś dobiła i myśle czy maluszkowi nie zaszkodziło

Gość gość
spokojnie nic Ci nie grozi, ja w ciazy czesto miałam jazdy z mezem i wszystkie dzieci zdrowe i urodzone w terminie ;)

Gość 2014
Ok to troszkę się uspokoiłam ale trochę brzuch mnie boli

Gość gość
Jeśli ktoś roni z takiego powodu, to świadczy to tylko o genach nie wartych utrzymania. Organizmy matki i dziecka powinny być w stanie przetrwać większe stresy. Jeśli się nie udaje, to tylko z pożytkiem dla gatunku.

Gość gość
Daj spokój. Ja do 3 miesiąca ciąży miałam ciągle pod górkę, dla faceta to był szok, stres... teraz jestem w 6 miesiącu i maleństwo rozwija się prawidłowo