Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też tak macie że nieświadomie ignorujecie grube dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

i nie zwracacie na nie uwagi ?

Gość 0 Terenia 0
A kto normalny interesuje się spaślunami? :O

Gość gość
ja zwracam uwage na grube d**y bo lubie sobie pózniej pod nie potrzepać p

Gość gość
gość - nie podszywaj się pod faceta spaślaku

Gość gość
jeszcze niedawno bylam super laska, nie obrazalam otylaych ale myslalam -boze jak mozna sie tak zapuscic, a teraz co przytylam tez z powodu choroby i zajadam smutki i tez jestem bardzo gruba, tak ze nie nalezy z gory traktowac grubych

Gość gość
gość - 90% grubasów wygląda gorzej niż świnie na własne zyczenie, nie wmawiaj mi że każdy spaślak jest chory na tarczyce bo to juz jest nudna, wszedzie slysze te same teksty, nie moge schudnąc bo mam problemy z tarczycą. Żarła jak świnia w chlewie jedna z drugą i zniszczyla sobie wszystko od srodka, tarczyca sama z siebie sie nie ''psuje''

Gość gość
,,Żarła jak świnia w chlewie jedna z drugą i zniszczyla sobie wszystko od srodka, tarczyca sama z siebie sie nie ''psuje''" - ło rany, ale głupoty.

Gość gość
grube jest obrzydliwe żre to wiadro żarcia dziennie i jęczy, jakie chore jak ja współczuję facetom, którzy takie pasztety mają porażka, czy spaslak fiknie w łózku czy tylko do loda się nadaje?

Gość gosc84
Ja tam je ignoruje nieświadomie jak i świadomie. Żebyście mnie źle nie zrozumieli - nie mam nic do grubych póki jesteśmy tylko znajomymi. Ale grubej dziewczyny nie mógłbym mieć z tej prostej przyczyny, ze kompletnie mnie takie nie pociągają.

Gość gość
tak czy siak kobiety w Polsce wolą takiego grubasa niż szczupłego zadbanego mężczyznę

Gość gość
Niestety tarczyca to nie wymówka, ja mam chora tarczycę z powodu hashimoto, i pytałam kiedyś lekarza czy będzie tak ze zacznę tyc a on mi powiedział, ze jeżeli zacznie jest to niemożliwe przy prawidłowym leczeniu i tylko dieta i aktywność fizyczna ma wpływ na moja wagę. Od lat choruje i od dziesięciu lat ćwiczę regularnie nie przytylam ani grama. Grube dziewczyny szukają wymówek i lubią się nad sobą użalać. Tyle.

Gość gość
Tyle ze nie zawsze sie trafia na swietnych lekarzy, mojej przyjaciolce tarcztce zdiagnozowali jak juz byla po 30, a tyla od 15 roku zycia i ciagle wmawiali jej, ze sie obzera, obecnie ma 33 lata i prawie nic nie je, ma leki na tarczyce i juz nie tyje, ale schudnac tez nie moze, bo nawet porzadnie cwiczyc nie moze, bo nadwaga (ogromna) jej nie pozwala, do tego ma problemy z zoladkiem i nie moze jesc niektorych dietetycznych pokarmow. Ma zaledwie 150cm i wazy 120kg, bardzo jej wspolczuje. Mozliwe, ze takich ludzi jest niewielki procent, ale nie macie prawa obrazac wszystkich grubasow. Pamietajcie, ze nigdy nie wiecie, czy spotkaliscie na swojej drodze chorego czy leniwego tlusciocha. Nikt Wam tez nie kaze aby grubi ludzie sie podobali, ale uprzejmi powinniscie byc dla wszystkich

Gość gość
A ja ignoruję ATRAKCYJNYCH ALE AROGANCKICH I ZAPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI :P a dobrych ale brzydkich lub grubych lubię i nawiązuję kontakt :P Jasne w dzisiejszych czasach NAJGORSZE CO MOŻNA ZROBIĆ to być GRUBYM :P nawet bycie psychopatą, sadystą lub po prostu złym człowiekiem nie jest AŻ TAK STRASZNE jak bycie grubym :P LOL co za społeczeństwo, co za czasy :P :P:P:P cywilizacja pustaków

Gość gość
sorry ale jezeli rodzice tej kolesiow ktora tyla od 15 roku zycia nie poszli z nia do kilku lekarzy to jest to ich wina, ja tez latalam od doktora do doktora zeby w koncu trafic na tego ktory mi dobral leczenie. Ignorancja. To jest problem.