Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dorosla corke i jestem w ciazy z trojaczkami

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj sie dowiedzialam ze beda to trzy dziewczynki. Termin mam na poczatek lipca. Mam w domu dorosla corke 22 letnia, a z mezem wpadlismy jak nastolatki i do tego z trojaczkami... powoli juz przywyklam do tej mysli, ciesze sie z ciazy ale nie wiem jak ja sobie poradze. W dodatku trzy dziewuchy ehh:)

Gość gość
Nie wierzę w to, co czytam :-D

Gość gość
WOW to dopiero nowina! Gratulacje, wszystko będzie dobrze.

Gość gość
Lekarz okreslil plec w 13-14 tyg? dziwne bo sama mam termin na 1.07 i 2 lakarze mowia ze to jeszcze troche zawczesnie zeby okreslic .

Gość gość
Kużwa , ale Ci zazdroszczę. Też jestem tuż przed 40 , chciałabym jeszcze jedno dziecko. Niestety męża nie mogę przekonać, a o wpadce nie ma mowy, bo jak mu o tym powiedziałm, to tym bardziej antykoncepcji pilnuje.

Niech córka czasem wam pomoże w opiece w końcu będzie mogła się odwdzięczyć za lata jej poświęcone :P dasz radę ale, że tak powiem ciężko Ci będzie jak już pupcia się przyzwyczaiła do spokoju i wygody, bo masz już przecież dziecko odchowane. Pociesz, się że to nie te czasy, że tetra, pranie pieluch i wystawanie w kolejkach po "przydziały" na dziecko :)

Gość gość
Oooo matko!!!! Ja to chyba bym sie zalamala. Mam malego lobuza ale 3 i to naraz to by nie ogarnela

Gość gość
Jestem w 15 tyg, termin mam z miesiaczki na 1.07. Lekarz okreslil plcie dzisiaj na bardzo dobrym sprzecie, byl pewny wiec raczej mu wierze:) Z tego co wiem to niektore kobiety juz na usg w 12-13 tyg dowiaduja sie o plci:) Zreszta, jak ktoras z nich okazalaby sie chlopcem to nie plakalabym:)

Gość gość
O płci dowiedzialam sie w 12t2d. Chłopiec! A czy ktos tak wczesnie dowiedzial sie, ze bedzie córa i potwierdzilo sie?

Gość gość
tak ja w 11 wiedziałam, że córka, w 20 tyg kolejne usg potwierdziło. Ale to na tzw prenatalnym

Gość gość
o wow...wspaniale, gratulacje ;) zycze duzo zdrowka i szczescia. Bedzie ciezko na poaczatku ale co tam ;) trzy skarby...zazdroszcze, tez bym chciala ;) wspaniala nowina, Trzymajcie sie , no i odzywaj sie czasem o tym jak przebiega Twoja ciaza ;)

Gość gość
no to ładnie spierniczylas sobie zycie..nie ma czego ci gratulowac,dziecko to tylko kula u nogi a ty bedziesz miala az 3 :O:O:O

Gość gość
sama jesteś kulą u nogi dla własnej matki

Gość gość
Corka wie o ciazy, dzis sie dowiedziala jak my wszyscy ze to trzy dziewczyny:) Studiuje w innym miescie, wiec pomoc jak juz z doskoku, bedziemy musieli i tak rozejrzec sie za jakas pomoca na stale, bo nie wyobrazam sobie mnie samej z trojka, a maz musi pracowac. Generalnie cieszymy sie i jestesmy nadal w szoku, nie wiem jak sie odnajde w tym wszytskim, niemowle mialam 22 lata temu, teraz wszystko jest inaczej i w ogole nie jestem w tematach pieluchowych... moje kolezanki rowniez juz dawno ten etap maja za soba.

Gość gość
pomalutku przypomnisz sobie wszystko ;) a teraz sie ciesz chwila, odpoczywaj i czekaj na maluszki ;) najwazniejsze by byly zdrowe. Wspaniala nowina ;)

Gość gość
Z racji tego ze to ciaza trojacza to juz jestem na L4 i sama nie wiem co z soba zrobic, zaczelam wiec czytac artykuly o dzieciach i duuzo sie zmienilo...

Gość gość
ja mam chlopcow blizniakow, sa super, najwazniejsze ze sie cieszysz

Gość gość
wypocznij i wyspij sie na zapas, pozniej nie bedziesz miala tego, len sie len dopuki mozesz

Gość gość
;) czytaj ale tylko to co jest pozytywne, zadnych zlych wiadomosci ;) jak pojawia sie dzieciatka na swiecie sama bedziesz wiedziala co i jak,a jak nie, to wtedy sie dowiesz, wiec spokojnie ;) a co na to Twoj maz? jak zareagowal na wiesc o kolejnych dziewczynkach ?

Gość gość
bedziesz je kochac bardziej od rodziny?

Gość gość
jak bardziej od rodziny? a co one nie beda stanowic rodziny? przeciez oni wszyscy tworza rodzine

Gość gość
h ttp://dwaitrzy.blogspot.com/

Gość gość
Maz tez byl w szoku ale cieszy sie:) Ma niezly ubaw z tego ze "strzelil" trzy dziewczyny na raz i smieje sie ze z nami wszytskimi nie wytrzyma:) Boimy sie jak to bedzie, ale tez juz oswoilismy sie z sytuacja i mam nadzieje ze uda mi sie donosic ciaze, bo w przypadku trojaczkow nie jest to takie proste... Martwi mnie tez fakt ze mam swoje lata i nie jestem juz tak energiczna jak te 20 lat temu. Czy nadaze za trojka maluchow?

Gość gość
ee tam dasz radę, ja Ci zazdroszczę

Gość gość
Ile masz lat?okolo 40? To dość późny wiek na 3 dzieci.

Gość gość
mam 42 lata

Gość GośćNiki
Wow!!! I to jeszcze tak naturalnie bez żadnych wspomagaczy, poprostu cud:-))) Gratuluje i dbaj o siebie i maluszków :-))

Gość GośćNiki
Nie ważne jaki to wiek , jak to moj lekarz mówi każdy wiek jest dobry:-) Dacie radę :-) Trzymam kciuki:-)

Gość gość
ja mam 3 synków,w tym bliźniaki i jestem w ciąży,termin mam na 17 czetwca.płec poznałam w 13 tyg-chłopiec!Mam 36 l.Jak urodze to 37 .autorko,to ciąza wysokiego ryzyks.napewno ostatnie miesiące polezysz w szpitalu.zycze ci zeby wszystko było dobrze i zebys szczęsliwie donosiła ciąze.