Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melcia1234

o co jemu chodzi

Polecane posty

Gość melcia1234

Witam. Mam mały problem. A więc byłam z chłopakiem 2 miesiące. Rozstaliśmy się ponad tydzień temu, a dokładniej to On zerwał przez smsa:/ gdzie napisał,że 'nie pasujemy do siebie' banalny powód z racji tego,że wszystko przed było w porządku. Ja mam przeczucie,że inny powód był ( nie dociekałam) poza tym czuję,że będzie chciał wrócić.. Przejdę do setna sprawy otóż napisałam w Sylwestra do niego smsa o treści: '' obiecaj,że nigdy więcej nie odezwiesz się do mnie proszę'. Nic a nic nie odp więc stwierdziłam,że potwierdza i spoko szybciej zapomnę. A tu proszę na drugi dzień późnym wieczorem sms od Niego: 'Hej nie mogę Ci tego obiecać i przepraszam że Cię zraniłem. Naprawdę nie chciałem. Piszę od siostry. Pozdrawiam. R. Co sądzicie o tym zachowaniu? Mi wciąż zależy..

Gość gość
naprawde nie chciałem a wczesniej nie pasujemy do siebie on jest rozchwiany

bal sie powiedziec prawde, ze chcial sie z nia spotykac dla seksu, albo nie wyszlo albo byla juz mu niepotrzebna... tak robia faceci

Gość melcia1234
dokładnie. z tym 'nie pasujemy do siebie' do końca mi nie pasuje. Poza tym czuję,że On stopniowo będzie się odzywał. Tym bardziej po tym jego smsie.

Gość gość
pogadaj z nim

Gość gość
ja tam bym sobie odpuscila mialam kiedys przypadek chlopak napisal smsa "zrywam z toba" to odpisalam jak chcesz wiesz po 2 mcach jakos sie nie przywiazalam na drugi dzien sms od niego " sorry to nie ja pisalem zraszta to nie byl sms do ciebie wiec co wszystko ok?" odpisalam ' zapomnij chlopcze i dorosnij' taka prawda wyczul ze ci zalezy wiec lepiej cie miec w zasiegu reki a moze cos mu nie wypalilo i pomyslal ze jeszcze toba sie pocieszy skoro zerwal to jestes mu obojetna dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi

Gość melcia1234
No właśnie sama nie wiem co mam robić. Wciąż mi zależy na nim. Jak się spotykaliśmy czułam,że mu zależy. Zerwał z dnia na dzień przez sms a dokladnie dzień przed Wigilią, gdzie wcześniej widzielimy się 3dni pod rząd i wszystko było wporządku. Na prawdę nie kumam jego zachowania a jeszcze po tym ostatnim smsie mam taka rozkminę...