Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a chce wiedziec tylko

Wlasny dom nie nowy

Polecane posty

Czy wy tez tak macie? Kupilismy niedawno dom. Wydawal sie w porzadku, taki od razu do wprowadzenia sie. I nie jest az tak zle, ale co jakis czas cos sie dzieje. A to drzwi wejsciowe sa jakies wyrobione, a to ogrodowe tandetne jakies, a to zle okna wstawione i woda wpada do srodka, a to cos tam innego. Nie wiem czy to drobiazgi czy nie, ale troche mnie to doluje. Wiem, ze w tym przedziale cenowym i w tej okolicy nie za bardzo bylo w czym wybierac, a ten dom wydawal sie najlepszy ze wszystkich

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
je偶eli czujesz si臋 oszukana, to porad藕 si臋 prawnika mieszka艂am w stanach przez kilka lat i tam nieuczciwych sprzedawc贸w od razu pozywaj膮 do s膮du, a u nas rzadko kto o tym w og贸le my艣li

Udost臋pnij ten post

nie jest az tak zle, ale nie sadze, ze moglabym pozwac poprzednich wlascicieli. przeciez mialam prawo zajrzec wszedzie, popytac, zrobilismy rozeznanie przez specjaliste (jak sie okazuje nawet nie zauwazyl okien)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak to dom - trzeba stale co艣 naprawia膰 tak ju偶 b臋dzie zawsze :) przyzwyczaj si臋

Udost臋pnij ten post

no wlasnie o to mi chodzi chyba. jak sie ma swoje to caly czas cos jest do poprawienia, naprawienia. troche mnie to doluje bo boje sie niezaplanowanych wydatkow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupi艂a艣 u偶ywany dom , kt贸ry ile艣 lat ju偶 stoi i jeste艣 zdziwiona ze cos jest do naprawy ze cos nie jest idealne? no sorry ale czego ty oczekiwa艂a艣 ze wprowadzasz si臋 do nowo postawionego budynku? a mo偶e sobie my艣la艂a艣 ze w ko艂o domu nic nie trzeba robi膰? przyzwyczaj si臋 dom to skarbonka bez dna !!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

o matko jedyna. potrafie czytac bez wykrzyknikow rowniez :) po prostu widze jacy niedoswiadczeni jestesmy. myslalam, ze nic nie trzeba bedzie robic przez najblizszy czas, same kosmetyczne rzeczy typu malowanie scian na moj kolor i tyle. jednak nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po 10 latach zaczynamy remonty w domu, kt贸ry powsta艂 z najlepszych materia艂贸w ju偶 wymienili艣my 艂azienk臋, kabin臋, p艂ytki, ceramik臋 te偶 mnie to przera偶a, bo dom du偶y i kasa ucieka, a jeszcze kredyt nie sp艂acony a tu nowe wydatki

Udost臋pnij ten post

tak jak czasami buduja to i w nowym budownictwie niespodzianki potrafia wyjsc niedlugo po wprowadzce niestety

Udost臋pnij ten post