Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyna z nieślubnym dzieckiem ma szanse na związek

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? czy jest to przeszkoda dla nowego związku? mam dziecko z poprzedniego związku i nie mogę sobie nikogo znaleźć. Umawiam się na randki ale jak tylko facet dowiaduje się o dziecku to ucieka gdzie pieprz rośnie. Czy mam jeszcze szanse na miłośc?

Gość gość
tak, ale tylko z facetem który tez ma dzieci

Gość gość
najlepiej luzny zwiazek do spedzania czasu ,

Gość gość
ma szanse na drugie nieslubne dziecko

Gość gość
albo z frajerem, albo starszym znacznie od siebie impotentem, albo dzieciatym

Gość gość
zaden porządny facet chlopak ,nie chce brac sobie kurfiszona, dzifki, szmaaty za partnerke zyciowa, zawsze dziewczyna z nieslubnym dzieckiem tak sie kojarzy

Gość gość
Nie słuchaj tych wypocin,tez mam syna z poprzedniego zwiazku obecnie ma 5 lat i ulozylam sobie zycie od nowa,nie z jakims brzydalem,nie z staruchem,nie z frajerem z normalnym chłopakiem ktory nie mial dzieci jestesmy razem dwa lata. Nie wszyscy faceci sa dupkami,znajdziesz sobie jeszcze kogos a czasem obcy facet potrafi bardziej okazac miłosc nie swojemu dziecku niz biologiczny ojciec. Życze powodzenia ;)

Gość gość
to niezłego frajera sobie znalazłaś! brawo

Gość gość
Żal d**e sciska?? :)

Gość gość
ciekawe, że tego normalnego jak mówisz faceta nie chciałaś wcześniej:P Dupkom się nadstawiałaś a teraz porządny facet frajerzy i robi za tatuśka a reszta się śmieje

Gość gość
Żal? Daj spokój frajer jest po to by go doić jak to mówią. Tylko nie wiem po co wciskać kit, że "Nie wszyscy faceci sa dupkami,znajdziesz sobie jeszcze kogos " teraz nagle ten frajerzyna jest ok a ci co puszczalskiej nie chcą są dupkami.

Gość gość
Dokladnie d**y na lewo i prawo dawala a teraz porzadnego faceta szuka by frajer wychowywal cudze dziecko i lozyl na utrzymanie taki sponsor ! Masz marne szanse faceci dawno juz sie ogarneli !

Gość gość
Niestety nie wszystko sie uklada tak jakbysmy chcieli ale zapewne ty masz zycie idealne, a to ze ktos sie smieje/nie smieje dynda mi to....tak samo jak twoje ukasliwe wypowiedzi

Gość gość
nie mam życia idealnego ale potrafię nazywać po imieniu. Zanim wykonam jakiś ruch kilka razy się zastanowię. A to, że kobieta nie radzi sobie w życiu i nie potrafi ponieść konsekwencji swoich wyborów to już jest dobrze znane wszystkim.

Gość gość
Ten tekst wyzej mowi wszystko i pokazuje jakie kobiety sa materialne i egoistyczne nie posiadajace uczuc wyzszych ! Zal mi was degeneratki :D

Gość gość
Sam również świetnie nadaje się na ojca ale nie związał bym się z kobietą, która jak nie miała dziecka uważała mnie za g***o a jak ma dziecko to nagle mnie kocha a tak się dzieje u autorki jak i u ten co się wypowiadała wyżej, że kogoś znalazła.

Gość gość
ja znam taki przypadek ona z dzieckiem -on bez zaciagnela go do wyra jest ich juz 4 sa bez milosci ale jakos zyja

Gość gość
autorko nie przejmuj sie tymi jadowitymi opiniami.nie,nie mam dziecka.od razu mowie.za to te wyzwiska i wulgaryzmy rzucaja kretynki,ktore pomimo,ze nie maja dzieci sa tak beznadziejne,ze zaden facet ich nie chce i wlasnie te desperatki maja najwiecej dompowiedzenia

Gość gość
jasne za ma szanse,ja znam i to jedna.i chyba kazda ma lepszego faceta niz tego z ktorym ma dziecko

Gość zeteczka80
z życia wiem że ma bardzo duże

Gość gość
pewnie ze ma szanse, ja znam wiele takich par.

Gość gość
Masz szanse, ale u tych ktorzy brania nie maja. Czyli porzadni, spokojni, uczciwi. Ale przeciez takiego sie nie chycisz, bo ciagnie was do s*******i bez zasad ktorzy tylko zaliczaja. Tak juz jest od wiekow i nic sie nie zmienilo w tej kwestii.

Gość gość
szanse ma,tylko frajerow brak

Gość gość
Zastanawia mnie skad tyle jadu w ludziach. Tylko patrza jak komus dogryzc bo im sie zycie lepiej ulozylo. Autorko trzymam kciuki za Ciebie.

Gość gość
gość jasne za ma szanse,ja znam i to jedna.i chyba kazda ma lepszego faceta niz tego z ktorym ma dziecko x To logiczne z dupkiem tracą dziewictwo i zaciążą a porządny mężczyzna będzie robił za ojczyma. Dlatego porządni mężczyźni są długo prawiczkami

Gość catalan
Wylewa się tu masa jadu. Straszne jak z ludzi frustracja wychodzi, gdy przybiorą maskę anonimowości. "Umawiam się na randki ale jak tylko facet dowiaduje się o dziecku to ucieka gdzie pieprz rośnie. Czy mam jeszcze szanse na miłośc?" Nie wiem ile masz lat, ile mają Ci faceci. Ale pomijając frustratów albo takich, którzy dzieci niecierpią, to i tak jest trudny temat z punktu widzenia faceta. Bo spotykanie się z Tobą wymusza pewien tok myślenia o poważnym związku. Bo skoro Ty masz dziecko, pewnie przede wszystkim o takim związku myślisz. Więc trochę odpada podejście "zaczniemy się spotykać, zobaczymy co z tego wyniknie". Do tego jest na pewno ta myśl, że nawet jeśli wszystko między Tobą a tym facetem będzie szło dobrze, to jeszcze, żeby coś takiego wyszło, musi zdobyć akceptację Twojego dziecka. I to, że dziecko będzie zawsze dla Ciebie najważniejsze. To takie teoretycznie rozważanie. Więc zastanawiając się, na pewno jest jest trudniej, ale i tak uważam, że absolutnie możliwe.

Gość gość
kto by chciał puszczalską?