Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latosa

narkotyki

Polecane posty

Gość latosa

Od jakiegoś czasu pracuję w kafejce i mam wrażenie, że ostatnio musiał mnie ktoś tam odużyć jakimś narkotykiem. Zazwyczaj staram się chować moją kawę czy herbatę, żeby nikt nie miał do niej dostępu, ale sami wiecie, jak to bywa..ktoś może czegoś dosypać.. Wcześniej bolało mnie gardło i kupiłam na nie tabletki. Wzięłam jedną i za parę godzin mój szef daje mi coś na gardło wpychając do ust. Kiedy ja już mówię, że nie potrzebuję, bo już mam.. To była niebieska tabletka i nawet smakowała chyba tak jak taka na gardło.. Ale co było dziwne?? To, że on zaraz też niby taką samą wziął, żeby pokazać mi, że niby nic nie ma na sumieniu. Jakąś godz. po tym zaczęło robić niedobrze, a potem po jeszcze jednej godz. wszystko było dla mnie takie dziwne...takie powolne...jak moje myślenie wtedy... Zaczęłam się niepokoić, bo zdawałam sobie z tego sprawę, że coś jest ze mną nie tak jak powinno...To było naprawdę takie bardzo dziwne i obraz mi się rozmazywał.. Pierwszy raz w życiu tak się czułam. Tak trochę jakby na morzu, trochę jak pijana, ale to nie było to. Niebardzo rozumiałam, co się do mnie mówi. A jak jeden pan dotknął mojej głowy, by spr.,czy nie mam gorączki, to się tak niegrzecznie odsunęłam z taką nawet lekką agresją i wtedy on chwycil moją dloń, żeby spr. puls. Pamiętam, że szef się śmiał. Potem kazali mi się położyć i długo nie mogłam zasnąć, a jak zasnęłam, to podobno spałam 4 godz. Nie mam pojęcia, czy to był efekt narkotyków, czy coś innego.. Pomóżcie..

Gość gość
A nie czułas lęku lub eufori? Czulas ze bilo ci szybko serce? Tak jak opisywalas ja mialam po tabletce extazy ale ona nie smakowala wcale byla bez smaku.. Ale robią rozne ta mogla miec jakies substancje mentolowe,slodkie. Raz moj kolega bral tabletki niebieskie Vicks, one są niby na kaszel ale zawierają jakas tam substancje co dziala jak narkotyk moze to ci dal

Gość gość
to ostroooo

Gość latosa
Tak, czułam lęk. Euforii na pewno nie czułam. To było naprawdę dziwne. Jest jakaś osoba, która b.dobrze zna się na tym, w tym temacie, żebym mogła spokojnie o tym porozmawiać? Dzięki za odp.

Gość gość
Ja sie troche znam to pisz smialo tutaj postaram sie odpowiadac..

Gość gość
no to albo nerwice masz, albo drops byl za slaby;]]]

Gość gość
Skad stwierdzenie ze nerwica? Skoro wczesniej przed tą tabletką tak sie nie czuła

Gość gość
na pewno cie g****ili wtedy jak spałaś :p

Gość gość
gdyby to byla pigulka g****u to efekt przypominalby narastajace uczucie upojenia alkoholowego az do urwania filmu, no i napewno nie trzebabybylo czekac na efekt 2 godzin, tylko zdecydowanie krocej, zapytaj sie szefa co to bylo, mozesz powiedziec ze chcialabys jeszcze sprobowac;p

Gość gość
mam gdzieś czym się ludzie zabijają na własne życzenie

Gość gość
03:44 niezwykle cenna wypowiedz;]

Gość latosa
Raczej nic nie robili z moim ciałem, bo pewnie czułabym po przebudzeniu, a nie mogłam długo zasnąć, bo tam było bardzo zimno. Z dwa razy pamiętam, że szef przyszedł zobaczyć, czy wszystko w porządku i jeden raz dał mi wodę z cukrem, bo niby myślał, że mógł mi poziom cukru spaść.

Gość latosa
Nigdy nie brałam narkotyków, dlatego też nie wiem, jak czuje się człowiek po ich spożyciu. Dzięki Wam wszystkim bardzo. A czy nie wydaje Wam się też dziwne to, że kiedy powiedziałam, że przecież już mam tabletki na ból gardła i nie potrzebuję, to on i tak mi ją dał ? I niby zaraz też taką samą wziął, żeby pokazać, że to nic takiego..

Gość gość
No to pewnie wzial to samo, ale dobrze wiedzial jak to dziala, takze jemu sie to uczucie podobalo, i nie bylo po nim widac a ty sie bałaś bo takie uczucia byly dla ciebie czyms nowym..a kurcze niewiesz czy mialas rozszerzone źrenice po tym?

Gość latosa
Pewnie masz rację. A z tymi źrenicami to sprawdzała mi siostra, ale dopiero po kilku dobrych godzinach. A nie wiem, jaki to czas trzyma, wiesz, nie wiem. Bo za te 4 stracone godz. w pracy, zostałam tyle samo w pracy, żeby nadrobić zaległości.

Gość latosa
i nie miałam rozszerzonych źrenic

Gość gość
nigdy nie brałam żadnego świństwa,szkoda mi zdrowia i zycia znam przypadek gdzie ktoś wiózł Polkę na rozmowę i po drodze zatrzymali się na stacji paliw,tam wrzucił jej tabletkę i na 3 dni zaginęła okazało sie,ze zawiózł ją ten typ gdzieś i tam była faszerowana narkotykami i gwałcona przez wielu potem wywyiezli ją do parku i tam ją porzucono,znalazła ją policja pamięta tylko,ze droga zamazywała się i film szybko uciął się i luka w pamięci uwazaj na takich,nie bierz żadnych tabletek

Gość latosa
Dzisiaj świat jest taki, że naprawdę nie można ufać nikomu.. Zwłaszcza, jeśli jest się za granicą, tak jak ja. Czyli nie jestem u siebie. Chociaż i pewnie z miliony razy Polak Polaka tak wrobi... Takie życie... A jeszcze ja mam problem, (z którym staram się walczyć), że ufam zbytnio ludziom. I to mnie kiedyś zgubi.. Dziękuję za odp.