Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania36lat

Czym osłabić libido u kobiety

Polecane posty

Gość ania36lat

Mój mąż praktycznie ze mną nie sypia, a jak sypia to trwa to zaledwie kilka minut. Możliwe, że to wiek, jest trochę starszy ode mnie, zrobił badania więc to nic ze zdrowiem. W sumie kiedyś nie miałam takich potrzeb jak mam od kilku lat, ale jakoś udawało nam się dobrze żyć w tej sferze... Niestety ostatnio mi się chce coraz więcej i bardziej a jemu wprost odwrotnie. Przez to wszystko czuję się odrzucona, przestaje mnie pociągać.... Za to pociągają mnie inni mężczyźni.. Kocham go i nie chcę go zdradzić. Wolę świadomie zrezygnować z sexu i żyć bez niego, ale potrzebuję czegoś na osłabienie wciąż wariującego libido. Ma kto może doświadczenie w tym temacie?

Libido jest oznaką zdrowia i raczej nie ma dobrego sposobu na obniżenie. Ale jest sposób inny. Kup sobie jakiś z******ty wibrator i sama sobie poradzisz. Nie zdradzisz i zaspokoisz swoje potrzeby :-)

Gość gość
Androgen ma racje !! ;D

BTW, jutro po szkole będziesz tu miała fanklub prawiczków i masę propozycji :-)

Gość ania36lat
Z wibratorem to tak nie do konca. Obawiam sie reakcji meza. Poza tym sex to dwa splecione ciala a nie wirujacy kawalek zimnego plastiku... Rozładować napięcie umiem sama, ale to też nie to samo... Wolalabym po prostu nie chcieć. ...

Gość ania36lat
'Wujek dobra rada' się znalazł. ... Polany wrzątkiem wibrator nadal nie zrobi minety...

Akurat osłabić libido powinno być łatwiej niż podnieść. Choćby tabletki antykoncepcyjne zazwyczaj tak działają.

Gość gość
tak to jest jak sie za meża bierze starego pierdziela :P trzeba bylo nie leciec na kase :P teraz została Ci własna graba :P

Aniu - niestety Cię zmartwię :( będzie jeszcze ..bardziej się chcieć :P Już taka nasza babska natura

No po tabletkach anty spada libido ale i podnosi się poziom tkanki tłuszczowej. Bycie grubą i nieatrakcyjną to jest sposób, ale niekoniecznie taki, jakiego zapewne życzy sobie autorka tematu :-)

Przecież powiedziała, że woli zrezygnować z seksu i żyć bez niego. A skoro tak, to jakieś koszty być muszą. Może zacząć do tego biegać.

Gość milamoja00
Generalizujesz..biorę anty,chęć jest nadal i nie utylam..

Gość ania36lat
45 lat to nie starość, prostaku który się nawet podpisać nie umiesz... Co do wyjścia za mąż za kasę to pewnie swoja miarką ludzi mierzysz..... Wiem, że tabletki antykoncepcyjne obniżają libido ale mają sporo skutków ubocznych, np tycie...ale nie powiem, jest to jakiś pomysł. ...

Gość milamoja00
Nie zwracają uwagi na debilne komentarze, tutaj to niestety norma...

Osobiście proponuję bieganie w towarzystwie "interesującego" trenera :P Bodźce wzrokowe zaspokojone a i duży wysiłek fizyczny da uczucie "spełnienia" :D

Luiza, a Ty biegasz? Bo ja kiedyś bardzo dużo biegałem i właśnie po dużym wysiłku najbardziej mi się chciało. I z tego co wiem to nie był tylko mój przypadek.

Nie ...nawet podkoczyło na widok idealnych meskich ciał..ale taki wycisk dostaję na treningach, że ledwo na nogach czasem stoję ... jak po całonocnych zapasach :D

No to raczej kiepski pomysł dla ani36lat. Generalnie obawiam się, że frustracja i tak spowoduje, że będzie im ciężko.

Gość lola88
juz sie podpisalam zadowolona? :P zwracam honor, 45 lat to nie starczy wiek, może facet ma ochote na seks ale nie koniecznie z Toba? :P

Gość ania36lat
Biegam w domu na bieżni. ...ćwiczę i chodzę na basen... Żadna forma aktywności fizycznej nie jest w stanie mnie tak zmeczyc żeby nie mieć ochoty na sex. Wręcz odwrotnie...po takim zmęczeniu prysznic i rzucam się na męża. ...Ale trwa to kilka minut albo opadnie w środku. .. Czuję się beznadziejnie. ..

Gość lola88
moze dosypuj mu viagry do kolacji...

To on powinien czuć się beznadziejnie że ma młodszą żonę a nie potrafi zaspokoić. .....zenua Flak w środku

A jak tam frustracja ?;) Przychodzisz padnięta do chaty, padasz zmęczona do wyrka, przed oczami tylko Ci latają te ciałka ..usypiasz z uśmiecham na twarzy jak dziecko :) Przynajmniej człowiek wyspany ..i jak z chęcią idzesz na kolejne zajęcia :D Same zalety - cera lepsza od wyspania, ciało jędrniejsze od pływania i uśmiech nie znika z twarzy :)

Gość gość
popraw libido męża, z Tobą jest wszystko w porządku. może sprawdź na rspp.pl po po lewej stronie jest coś co może pomóc

Co za głupie pomysły żeby obniżyć libido ponieważ mąż jest flakiem niech on weźmie się za siebie a ty gwałć go oleju się da