Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaginęła Paulina Bajowska

Polecane posty

Gość gość

W Złotoryi zaginęła nijaka Paulina Bajowska. 17 lat. Ostatni raz widziana obok swojego domu na ulicy Wojska Polskiego, 1 Stycznia o 10:30. Na moje oko uprowadzona i zamordowana.

Gość gość
Ze zdjęć satelitarnych Google wynika że u wylotu ul. Wojska Polskiego w kierunku Sępowa, są pola i niewielkie połacie drzew. Jeżeli rzeczywiście ktoś ją zamordował, to ciało musi być gdzieś w okolicy ulicy Szczęśliwej i boiska.

Gość gość
Czytałam komentarze w necie i niektórzy podejrzewają że za tym zniknięciem stoi jej ojciec.

Gość gość
Teoria jest taka, że ojciec mógł się wkurzyć za to że zabalowała i uderzył ją.

Gość gość
zazgonowała pewnie. leży w jakiejś melinie. zioło, alkohol, amfa, teraz to bardzo popularne wsórd takich małych celebrytek.

Gość gość
Będzie jak z Iwoną Wieczorek.

Gość gość
Może jest gdzieś naćpana i pijana tak jak ten kierowca z Kamienia Pomorskiego :o

Gość sojaa
Ciekawe, czy znajomi faktycznie odprowadzili ją pod dom, czy coś kręcą. Po wyjściu z knajpy gdzieś musieli być. Imprezy Sylwestrowe w lokalach nie trwają przecież do 10 rano.

Gość Felixtus
napisała o sobie 'O mnie małe, kudłate, zakręcone ;) podejmie się każdego pomysłu do sesji.' - być może otrzymała ciekawą propozycję i nie potrafiła odmówić

Gość gość
też mi się wydaje że ona sama podjęła decyzję o zniknięciu

Gość gość
17 lat dziewczyna i o 10 rano po imprezie do domu wraca???a rodzice?przeciez ona nie jest pelnoletnia, nie puscilabym corki do rana na impreze, mnie nie puszczali do tak pozna i dziekuje im za to, a wtedy bylam na nich taka wsciekla, dziwna sprawa, moim zdaniem jakis znajomy psychiczny ktos podgladal ja na jej stronie i zaplanowal uprowadzenie, ktos z grona znajomych

Gość gość
Tak to się kończy, zakręcone czyli bezmyślne i głupie małolaty znikają.

Gość sojaa
Jakie to ma znaczenie, czy rodzice puścili? Dziewczyny nie ma. Czasu się nie cofnie

Gość gość
no nie cofnie, ale to jest najwiekszy problem gdy gina niletni, "gdzie byli rodzice?????" zycze zeby sie szybko odnalazla!!!wytrwalosci dla rodzicow!!

Gość firifara
Nie czaje to jest żart czy kogoś wkręcacie tylko dlatego bo wam podpadła? Ten topik jest po to by poinformować o czyimś zaginięciu, czy po to by komuś D... obrabiać i stękać w stylu "Pamiętam jak w 1953 za bycie naiwnym w wieku 17 lat dostawało się lańsko i klęczało na grochu..." Troszkę to niesmaczne :|

Gość gość
Piękna dziewczyna, mam nadzieję, że "tylko" gdzieś zabalowała i nikt nie zrobił jej krzywdy. Nie znacie jej, a oceniacie, że nie wiadomo co robiła. To jeszcze dziecko.

Gość gość
Przeciętna a nie piękna.

Gość gość
Do tych, co tak oceniają, na dole ma zaznaczone, że nie przystępuje do aktów a nawet nagości zakrytej.

Gość gość
To zaginięcie to reklama jej bloga.

Gość gość
Teraz czytałam na pudlu . Ale piszą że znajomi ją pod klatkę odprowadzili dziwne. Mi się wydaje że jej ojciec w tym maczał palce .

Gość gość
Moim zdaniem ona nie uciekła, ani też za sprawą nie stoi ojciec. Na moje oko - jak już pisałem - została porwana z ulicu i zamordowana. Ale w tym przypadku ciało powinno zostać znalezione.

Gość gość
Oby nie to najgorsze, całe życie przed nią:(

Gość gość
Ciekawe co jej chłopak wie na temat tego zaginięcia? Pisała na blogu, że ma chłopaka.

Gość gość
znalazła się już

Gość Felixtus
TVN24 podał do wiadomości, że Paulina jest cała i zdrowa, była u rodziny , chyba powinna otrzymać teraz tuzin wojskowych pasów na goły zad !

Gość gość
Mówiłam, że to była reklama jej bloga.