Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapowiadałam się na ładną a nawet piękną

Polecane posty

Gość gość

... nie wyszło ;). Wczoraj przeglądaliśmy albumy rodzinne i byłam w szoku, jak zobaczyłam siebie na zdjęciach jeszcze z późniejszych lat podstawówki. Śliczne włosy, piękna cera, powieki nie opadające, czerwone usta, mały nos.. generalnie bardzo nietypowa i ciekawa uroda. Jak młoda modelka, naprawdę.. A dziś...? Jak patrzę na zdjęcia.. tym bardziej.. wychodzę na nich naprawdę STRASZNIE. Nos mi urósł (po tatusiu taki mam..), twarz zrobiła się mega szeroka, powieki opadające, niewiele zostało z dawnej mnie. W lustrze podobnie. Bez makijażu nie wyjdę z domu. Brzydzieć zaczęłam gdzieś w okolicach liceum, choć jeszcze wtedy nie było tak źle i miałam powodzenie. Dzisiaj już nie mogę patrzeć w lustro. Szkoda, ale trudno. Nie tylko uroda się liczy. Będę o siebie dbała i tyle..

Gość gość
dokladnie trudno, ja z kolei wyładniałam bo dzieciakiem bylam strasznie brzydkim :P

Gość gość
no to zazdroszczę..

Gość gość
Ja tymczasem byłam strasznym dzieckiem wygladalam jak kevin sam w dumu, wlosy sciete na pieczarke, starzy stroili mnie w ogrodniczki i getry w samochody normalnie masakra a teraz? Lachon jak się patrzy ludzie nie wierzą że na tych zdjeciach to ja, myślą że mój brat :P

Gość gość
ja jestem najbrzydsza z kuzynostwa.. bez kitu.. od strony ojca to śliczne dziewczyny, nawet bez makijażu, a ja jak jakiś mutant.. od strony matki to może tylko jedna jest brzydsza.. w ogóle ,nie pasuję urodą do reszty rodziny, wzięłam od ojca najgorsze cechy typu duży nos, małe oczy a reszta.. nie wiem po kim mam kształt twarzy etc, może po jakiś prababciach

Gość gość
a moje ciocie jakie śliczne za młodu były.. szczególnie jedna. ciekawa uroda, szczupła twarz, dziewczęca bardzo.. Naprawdę nie wiem w kogo ja się podałam urodą, mój brat jedynie też ma podobną jak ja ale to facet, poza tym ma mniejszy nos niż ja i lepsze proporcje twarzy

Gość gość
trudno, nie przejmuj sie bo i tak tego nie zmienisz!!!! bądź szczesliwa taka jaka jesteś

Gość gość
03.01.14 haha, mnie matka stroiła w takie szerokie swetry i spodnie zielone rozszerzane.. byłam zawsze najbrzydziej i najbardziej wieśniacko ubraną dziewczynką

Gość gość
:

Gość gość
moi stroili mnie w getry w grochy, do tego spudniczka jeansowa i jakis wiesniacki sweterek. Jak patrze na te zdjecia to po prostu obciach na calej lini.