Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona ciążą 1

POMÓZCIE MI OBLICZYĆ MOJĄ CIĄŻE BO ZGUPIAŁAM PLISSSSS

Polecane posty

Gość zaskoczona ciążą 1

Witam w Nowym Roku . Opowiem wam swoją sytuacje ...Dodam, ze przez kilka pierwszych tygodni nie wiedziałam o ciąży. 14 grudnia poszłam do ginekologa zrobić badanie cytologiczne-juz byłam w ciązy nie wiedząc o tym .Mój ginek pomimo że wykonał usg nie zauważył nic a jedynie powiekszoną macicę którą skomentował zbliżającym się okresem (19 grudnia miałam dostać @) Prawy jajnik znacznie sie powiekszył i gin kazal mi przyjść na zbadanie stanu jajnika po swiętach gdy skoncze miesiączkować . Okres nie pojawił się ... 27 grudnia poszłam ponownie do lekarza i okazało się, ze jestem w 7 tygodniu ciąży!!! Jak to możliwe ? Seks uprawiałam jedynie 3-7 listopada i 24 listopada zaraz po miesiączce . To kiedy doszło do zapłodnienia?

Gość gość
7 tydzień od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, tak liczą lekarze :)

Gość gość
ciążę liczy się od pierwszego dnia miesiączki, tej ostatniej.

Gość gość
3-7 listopada

Gość gość
najprawdopodobniej na poczatku listopada

Gość gość
nie przywiazuj zbytnio wagi co o terminie zaplodnienia mowi gin oni maja takie kalendarzyki no i po wielkosc**plodu okreslaja ja bylam w 6tc za 3 tyg nastepna wizyta a 8tc wiec tydzien gdzies uciekl

Gość gość
Mi z miesiączki termin wychodzil na 18 sierpnia,a z usg na 1 września,wiec spora rozbieżność,urodzilam 5 wrzesnia