Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka776

CO JEŚĆ A CZEGO UNIKAĆ

Polecane posty

Postanowiłam że schudnę i to jak najwięcej moge. Ale oprócz tego że trzeba się ruszać trzeba się też dobrze odżywiać. Co jeść a czego unikać?

Gość Laura_Dernn
ja polecam jak najwiecej sokow. mi bardzo pomogly schudnąć. tylko nie takich z zagęszczonego soku tylko tłoczonych najlepiej i ekologicznych.jak samemu nie ma sie mozliwosci zrobic to w sklepach ze zdrową żywnością są. ja najbardziej lubie soki przenaczone dla dzieci tzw. rumiane policzki,ale bardzo mi smakuja i wiem,ze są bio

Gość 555_klaudia
Unikaj słonych i słodkich przekąsek, gotowych dań z torebek, czy też fast - foodów i tłustego mięsa. Zamiast tego jedz sporo ryb, jeśli lubisz, owoców i warzyw. Do tego poświęć czas na jakiś sport. Ja sama codziennie wykonuję trening z kijkami Nordic walking. Chodzę tak przez około czterdzieści minut. Oprócz tego dwa razy w tygodniu chodzę na basen. To mi pomaga,ale moja nadwaga jest nadal dwucyfrowa i dlatego zastanawiam się nad kupnem kapsułek wspomagających odchudzanie. Mam na oku te - www.skracaj.com/acce.html i mam nadzieję, że teraz to moje odchudzanie przyspieszy.

Odstawiłam ziemniaki, słodycze, chleb. Po za tym odżywiam się lepiej. I codziennie robię jakieś ćwiczenia. Mam nadzieje że da to jakieś efekty. Jak tylko coś będzie widoczne dam znać.